POHITI: Vstopnice na voljo le še
dni
ur
minut
sekund
ali do izpolnitve mest!

Odkrij pot do več samozavesti, pristnosti in notranjega miru ter končno zaživi življenje po svojih pravilih

0 +
predavanj letno
0 +
poslušateljev predavanj
0 let
javnega nastopanja
0 +
tečajnic v spletnem programu

Ta dogodek je namenjen tebi, če:

Se ti karkoli od tega sliši znano, ali se ti celo zdi, da ti berem misli? Potem je čas, da narediš spremembo in vzameš življenje v svoje roke zdaj.

Na dogodku rEvolucija Ženske boš spoznala kotičke svojega uma, telesa in srca, na katerih lahko začneš graditi svojo novo zgodbo,  v kateri si bolj pogumna, iskrena, samozavestna in predvsem PRISTNA.

Edinstveni dogodek, ki te bo s 3 predavanji pripravil na tvojo rEvolucijo

V tem predavanju boš obnovila ali na novo spoznala tiste temelje, ki so osnova vsake rEvolucionarne ženske ter izvedela veliko o skrbi, ki jo moraš namenjati sebi, da bi dosegla ta mejnik v svojem življenju.

Predavateljica: Polona Požgan

Polona Požgan se zadnjih 24 let ukvarja z mislimi, besedami in stavki. Obrača, prilagaja, izvaja in interpretira jih predvsem preko predavanj, tečajev in delavnic, ki jih izvaja tako v živo, kot tudi v “online” obliki.

Več o Poloni >

Besede, ki jih Polona prenaša predvsem ženskam, so njena največja strast.

Njena služba je hkrati njen hobi, najlepše pri njenem delu pa je, da vsak program, ki ga naredi, vsako poglavje, ki ga naštudira, pomeni osebno rast tako za njo samo kot tudi za udeležence njenih programov.

Za Polono je smisel življenja prav osebna rast in spoznavanje samih sebe, podlaga za oboje pa je seveda komunikacija. S tem je krog sklenjen :)

Skrivnost ljubezni – do sebe in drugih!

Vsi govorijo, da se moramo imeti radi, redko pa je rečeno, kako to doseči …

Zato bo poudarek tokrat na praksi!

Odkrila boš:

Skrivnost ljubezni je bolj delavnica kot predavanje, zato bo veliko časa in priložnosti za vprašanja.

Predavatelj: Bruno Šimleša

Bruno Šimleša je hrvaški avtor desetih knjig s področja popularne psihologije in duhovnosti. Večinoma piše o ljubezni in odnosih, njegove knjige, kot sta denimo Šola življenja in Ljubeznologija, pa so izšle po vsej regiji in so prodane v več kot 250.000 izvodih.

Več o Brunu >

V Sloveniji je v založbi Mladinska knjiga izšlo sedem njegovih knjig, zadnja, (P)ostati zdrav, pa je prva knjiga o zdravju, torej o vplivu naših misli, čustev in odnosov na zdravje.

Tema ni bila izbrana naključno, saj Bruno že več kot 15 let pomaga bolnikom z rakom (in njihovim svojcem) pri soočanju z vsemi izzivi. Del teh izkušenj je prenesel v to knjigo, oprl pa se je tudi na zaključke številnih znanstvenih raziskav, ki dokazujejo vpliv uma na telo.

Po poklicu je sociolog, leta 2003 je diplomiral na Filozofski fakulteti Univerze v Zagrebu. Poleg pisateljevanja ima vsaj 100 promocij in predavanj na leto, poročen je 16 let in je oče najstnice.

Diagnoza: Pridna!

Če se kdaj počutiš nevidna, neslišana in kot da slepo izpolnjuješ pričakovanja drugih, je to predavanje namenjeno tebi.

Saša te bo v predavanju po korakih vodila od pretirane pridnosti do bolj pristnega, izpopolnjenega in navdihnjenega življenja.

S tabo bo delila svoje izkušnje, pa tudi praktična orodja za osebni razvoj, ki jih boš lahko uporabljala v varnem zavetju svojega doma.

Odkrila boš:

Predavateljica: dr. Saša Krajnc

Dr. Saša Krajnc je sociologinja, psihoterapevtka, coachinja in predavateljica. Slovenski javnosti je poznana kot strokovnjakinja, ki ozavešča o škodljivih posledicah pretirane pridnosti.

Več o Saši >

Z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami na področju osebne preobrazbe ljudi navdihuje, da se osvobodijo notranjih spon pridnosti, se naučijo poslušati sebe in ljubeče (po)skrbeti zase.

Navdušeno poučuje o zavestnem uporabljanju človekovih notranjih moči za ustvarjanje pristnega, sr(e)čnega in izpopolnjenega življenja. Pri svojem delu uporablja najnovejša znanstvena spoznanja na področju nevroznanosti in kvantne fizike, ki jih tudi sama navdušeno prakticira v vsakdanjem življenju.

Pridruži se ženskam, ki so se odločile obrniti nov list v njihovem življenju …

“Poslušati Polono je res pravi balzam za dušo, saj resne, teoretske koncepte na hudomušen način kombinira s primeri iz vsakdanjega življenja.

Tabu tem pri njej ni. Kompetentnost za tematiko, ki jo poučuje, je čutiti na vsakem srečanju. Najbolj všeč so mi bile njena predanost, jasnost, neposrednost ter avtentičnost - same ključne prvine dobre govornice. Iskrena hvala za vso pozitivo!”
Eva Sever
Eva Sever
psihoanalitična psihoterapevtka na Centru za psihoterapijo Maribor
“Tečaj s Polono mi je predvsem pomagal spoznati sebe. Čutim, da mi je nekako odprl novo poglavje v mojem življenju, ki ga pozdravljam odprtih rok.

Močno priporočam VSAKI ženski ne glede na položaj in vloge, ki jih ima.”
Online tečaj Govori & Inspiriraj
Karolina Bračko
podjetnica
”Polona je s svojo preprostostjo in pozitivno energijo ustvarila prostor, kjer sem se počutila varno in udobno. Se veselim, da vso novo znanje čimprej implementiram v svoj vsakdanjik.”
Tanja Labohar
“Življenje nas postavlja pred take in drugačne preizkušnje. Na nas je, ali bomo jamrali in se postavljali v vlogo žrtve, ali pa si bomo postavili vprašanje, kako naprej in napeli vse moči, da vztrajamo in pridemo do stanja, ko smo sami s seboj zadovoljni.

Pri premagovanju ovir in vztrajanju sem srečala Polono. Takoj mi je bila všeč njena energija. V programu rEvolucija ženske sem zase dobila ogromno potrditev in novih moči.
Violeta Potočnik Kranjc
direktorica Doma za varstvo odraslih Velenje
“Pri organizaciji velikih kongresov in dogodkov je poleg strokovnosti predavatelja, nadvse pomembna tudi energija, ki jo prinese na oder. Polona Požgan je vsekakor ena tistih predavateljic, ki pritegne pozornost poslušalcev, ko teorijo prenese v življenjske primere, s katerimi se lahko poistoveti prav vsak. Na odru je čutiti njeno strast in srčnost, ki se odraža v vsaki njeni besedi in gibu. Stoječe ovacije udeležencev so vsekakor najbolj iskreno priporočilo predavatelja. Polone bomo vedno veseli na naših odrih.”
Polona Koštomaj
Planet GV d.o.o.

Začni svojo rEvolucijo, pridruži se zdaj:

Osnovna vstopnica

Cena: 97 € + DDV

Vstopnica zate in prijateljico

Cena: 194 € + DDV 164 € + DDV

VIP vstopnica

Cena: 176 € + DDV

Program

8:30 - 9:00

Registracija rEvolucionarnih žensk

9:00 - 9:15

Polona Požgan: Začetek rEvolucije

9:15 - 10:30

Ura za rEvolucionarni navdih: 3 zgodbe 3 navdihujočih žensk

10:30 - 11:30

Dr. Saša Krajnc: Diagnoza: Pridna!

11:30 - 12:00

Odmor za kavo

12:00 - 13:30

Polona Požgan: rEvolucija Ženske!

13:30 - 14:30

Odmor za kosilo

14:30 - 15:00

Natalie Lisac: Joga delavnica Živahno umirjanje

15:00 - 16:30

Bruno Šimleša: Skrivnost ljubezni – do sebe in drugih!

16:30 - 16:45

Polona Požgan: Zbudi se, preden greš

17:00

Konec osnovnega programa

17:30 - 21:00

VIP Program z večerjo, koktajli in druženjem s predavatelji

“Na dogodek vabim vse tiste ženske, ki čutite, da je čas za spremembo in ki ste naveličane čakanja “na boljše čase”.

Verjamem, da je čas, da se KONČNO prebudimo.

Da snamemo maske in se nehamo pretvarjati, da smo nekaj, kar v resnici nismo.

Da se nehamo spraševati, kaj bodo drugi rekli in kaj si bodo o nas mislili.

Verjamem, da je čas za tiho ali glasno revolucijo, v kateri bomo našle svoj glas in sebe postavile na PRVO MESTO.

Ne zato, ker smo egoistke, temveč zato, ker je skrb zase naša pravica in naša največja odgovornost. Zgolj in samo takrat, ko poskrbimo zase, ljubeče, iskreno, radostno in z vsem srcem, lahko skrbimo tudi za druge.

Torej, si pripravljena na svojo rEvolucijo?”

Vaja: Živahno umirjanje

S kratko, polurno joga prakso bomo – sedeč na stolih in brez rekvizitov – odkrile, kako veličastno moč imamo v sebi – ustvarile bomo dobro počutje in umirjen, a živahen, prijetno buden um.

Ko enkrat res razumemo, da vsa naša razpoloženja prihajajo od znotraj, ne od zunaj, tudi to ni preveč težko.

Vodi: Natalie Lisac >>

Natalie Lisac je italijanistka in jezikoslovka. Jogo je začela vaditi med študijem, ker se je izkazala kot najprikladnejša telesna vadba za njen umirjen značaj.

Zadnjih pet let jogo tudi poučuje, vendar samo individualno in za zaključene skupine v podjetjih.

Ura za revolucionarni navdih

V tej uri ti bom predstavila tri ženske, ki so me čez leto navdihnile s svojimi zgodbami in jim dala priložnost, da le-te delijo s teboj.

So prave rEvolucionarne ženske – motivacijske, pozitivne, iskrene, pristne, ljubeče ter neobsojajoče do sebe in drugih.

Prave borke, ki se ne vdajo, temveč rinejo dalje, ne glede na to, kaj jim življenje prinaša ali odnaša.

Zate so pripravile 3 kratka predavanja:

#1 Kako živeti in zajemati življenje s polno žlico?

Romana bo govorila o perečih vprašanjih, s katerimi se prej ali slej srečujemo vse, ki smo na poti do bolj pristnega in lahkotnega življenja:

Predavateljica in rEvolucionarna ženska: Romana Čolić >>

Sem magistrica zakonskih in družinskih študij z zaključenim izpopolnjevanjem zakonske in družinske terapije (ZDT), ter opravljenim strokovnim izpitom iz socialnega varstva.

V preteklosti sem se ukvarjala s športom, ki mi je pomenil ogromno, ampak življenje ne gre vedno po naših planih in tako sem našla novo pot. Skozi karierno rast in psihoterapevtsko prakso sem tudi osebnostno rastla in se razvijala.

Verjamem, da v sebi nosimo moč za premagovanje vseh izzivov na naši poti življenja, zato bom s tabo delila svojo pot ter ugotovitve, ki so mi omogočile osebnostno rast v upanju, da bodo tisti manjkajoči košček v mozaiku, ki ga ti potrebuješ za svoj naslednji velik korak.

#2 Camino: V preprostosti domuje prostost

Kaj narediti, ko:

Za vsako od situacij (ali pa za takrat, ko ko nas dobrohotno doleti vseh šest hkrati) obstaja imenitno zdravilo, skorajda čarobni napoj miru in jasnosti. Eva ti bo povedala, kako uporabljati skrajno enostavno prakso za reševanje skrajno zapletenih in težkih izzivov.

Predavateljica in rEvolucionarna ženska: Eva Remškar >>

Eva Remškar je arhitektka in oblikovalka. Prvih 15 poslovnih let je oblikovala celostne grafične podobe, tiskovine, spletne strani, sejemske postavitve in ambiente v podjetjih Creatim in Protim (poslovna skupina Ržišnik Perc).

Od leta 2007 deluje samostojno pod blagovno znamko Sijajni dizajni. Vizualne kreacije plemeniti z besedno ustvarjalnostjo: s slogani, verzi, zapisi.

Je ambasadorka hoje po caminu, saj na podlagi številnih uspešnih romarskih odprav – pod Pireneji in pod Alpami – zaznava mogočne učinke, ki jih prinaša hoja.

Njena stalnica so potopisi na socialnih omrežjih, v katerih skozi lastno izkušnjo opogumlja, navdihuje in vabi na pot. Je avtorica knjižne zbirke Camino in jaz, ki trenutno obsega 5 knjig o različnih camino tematikah. Eva je tudi mama trem hčeram: Ajdi, Maši in Sanji.

#3 Super mama (z)more sama - zakaj lahko vedno izbiraš ali si žrtev ali kapitanka svojega življenja

Preko svoje zgodbe te bom spomnila, da imaš vedno izbiro ter te opolnomičila, da izbereš pravilno – zase in svojo družino.

Ta izbira ima posebno moč – takšno, zaradi katere lahko vstaneš kot Feniks iz pepela in razpreš svoja čudovita krila… Ali takšno, ki te zadrži na mestu, te drži ujeto v primežu strahu in dvomov.

Razkrila ti bom, da je odločitev tista, ki skriva v sebi neskončno moč, in da se svetla zarja na temnem obzorju prične slikati šele in točno v trenutku, ko spremeniš perspektivo.

Pomagala ti bom pri tem, da si prenehaš podarjati vedno nove izgovore, ampak pričneš pogumno izbirati zase. Ker veš, nekaj po vseh teh letih že zagotovo vem – vesolje vedno nagradi tiste, ki se odločijo slediti svojim sanjam. Navijam zate, maš to!

Predavateljica in rEvolucionarna Ženska: Lena Dolar>>

Lena je mamica najstnice, lastnica čudovitega kužka in dveh navihanih mačkonov. Punci sva (zaenkrat) samooskrbni in odlično in odločno vodiva svoje življenje. Na to sem ponosna. Dobro nama gre.

V življenju rada sledi soncu – tako resničnemu kot metaforičnemu. Tak je njen pogled na svet. Svetel. Optimističen. Radosten. In kreativen. Takega si ne pusti vzeti. Verjame v ljubezen repričana je, da je odgovor na vsako vprašanje “Love is the answer” – (Ljubezen je odgovor).

V zadnjih letih se torej vedno bolj in več ukvarja s tem, da svoj svetel pogled na svet, svoje izkušnje in svoja znanja, ki se jih je skozi leta nabralo mnogo, predaja tudi drugim.

Pomaga predvsem hipnoterapijo in regresijo, s coachingom in prvinami gestalt izkustvene družinske psihoterapije. A hipnoza je tista, ki ji je trenutno najbolj pri srcu, saj združuje stvari, ki so ji svete – zgodbe, občutek magičnosti in globoke transformacije. Tiste, ob katerih čuti ponižnost, hvaležnost in ji gredo vse kocine pokonci : )

OPOZORILO: Komu NI namenjen dogodek rEvolucija Ženske?

Pa vendar… Če si se pripravljena osvoboditi teh omejujočih prepričanj, svoje naslednje korake najdeš spodaj…

Pridruži se rEvoluciji:

Draga soborka, me veseli, da se nam želiš pridružiti na tem čudovitem celodnevnem dogodku!

Spodaj te čaka nekaj opcij za nakup vstopnice, da lahko izbereš tisto, ki ti najbolj ustreza:

#1 Osnovna vstopnica, s katero dobiš vsa 3 predavanja, delavnico joge, uro navdiha, prigrizek ter kosilo.

#2 VIP vstopnica, ki zajema vse, kar je zajeto v osnovno vstopnico, a ti hkrati odpre vrata do “after-party”-ja z večerjo in koktajli, kjer lahko osebno spoznaš predavatelje ter se podružiš z njimi in ostalimi rEvolucionarnimi ženskami.

Število teh vstopnic je omejeno na 50 – če si želiš zagrabiti to enkratno priložnost, priporočam, da si čim prej rezerviraš vstopnico!

Prav tako sem pripravila poseben paket za prijateljice…

#3 Vstopnica zate in prijateljico, torej komplet dveh vstopnic, s katerima si bosta lahko ti in prijateljica ogledali celoten osnovni program, obe vstopnici pa dobita s kar 15 % popustom!

To verjetno predstavlja najboljši način, kako si privoščita dan za navdih, druženje ter preprosto dan za vaju in vajino dušo.

Le prijazna opomba: Število vstopnic je omejeno, mest je vedno manj in prepričana sem, da bomo hitro napolnili dvorano. Zato ti priporočam, da ne oklevaš in si zagotoviš vstopnico za ta čudoviti dogodek že danes.

Vse kar moraš narediti, je to, da klikneš na eno od opcij spodaj, na naslednji strani vpišeš svoje podatke in potrdiš naročilo:

Osnovna vstopnica

Cena: 97 € + DDV

Vstopnica zate in prijateljico

Cena: 194 € + DDV 164 € + DDV

VIP vstopnica

Cena: 176 € + DDV

Ostani pristna in iskriva,

Polona Požgan

P.S. Verjemi, bolj smo si podobne, kot morda izgleda na zunaj. Vsaka od nas se v določenem obdobju svojega življenja ubada z izzivi v službi, partnerstvu, starševstvu, zdravju, financah…

In ko rešiš enega, se prikotali drug izziv. Rešiš drugega in se ponovno ubadaš s prvim. Te kategorije problemov kolobarijo po našem življenju.

Ampak dokler delaš stvari na en in isti način, dobivaš ene in iste rezultate. Dokler (s sabo in z drugimi) komuniciraš na en in isti način, dobivaš zgolj to, kar imaš sedaj.

Si s trenutno situacijo zadovoljna? Če ja, super!

Če ne, naj ti pomagam iz začaranega kroga.

Kako?

Postavili bova trdno osnovo za to, da boš v jesen zakorakala ne čisto ista, kot si ta trenutek. Osnovo za pogum, avtentičnost in odločnost, ki jih potrebuješ, da bi zaživela življenje po svoji meri in po svojih pravilih.

Ne boj se. Vse, kar je odlično (in tega je zagotovo več, kot si morda misliš), bova pustili, in vse tisto, kar te ovira, bova prav tako pustili – daleč za tabo.

Tako je naredilo že več kot 500 žensk, ki so se z mano družile med delavnicami rEvolucija Ženske:

“Udeležila sem se že kar nekaj Poloninih predavanj in z vsemi sem bila več kot zadovoljna. Vikend Revolucija Ženske na Pohorju je bil res nekaj posebnega. Najbolj me je presenetilo, da je Polona tako dostopna tudi v živo, res pravi sonček, se že veselim vsega sodelovanja v prihodnje.”
Petra Kogler
“Druženje s Polono prinese en kup nekih veščin, s katerimi te založi, da ti lahko sam sebi pomagaš, ko se znajdeš v nekem kaotičnem obdobju. Meni osebno je bil največji doprinos, ko me je naučila kaj pomeni beseda “Spusti!” tolikokrat sem to slišala, pa nisem razumela, Polonine besede pa so ZADELE.”
Taja Koščak
“Na Poloninih delavnicah sem že po parih srečanjih začutila povezanost med ženskami. Spoznale smo se na čudovitem Pohorju, kjer sem dobila občutek, da smo postale družina. Sedaj sicer plujemo vsaka v svojem čolnu, svojim sanjam in ciljem naproti, oborožene smo pa z znanjem in pozitivno energijo, ki smo se je nalezle od Polone.
Angela Klemenčič
“Za delavnico in program rEvolucija Ženske sem se odločila, ker sem se v življenju znašla pred določenimi izzivi in ravno Polona je bila tista, ki mi je dala opolnomočenje, da bi znova postavila sebe na prvo mesto. Polona je itak carica, vsem nam ženskam je lahko vzor in dokaz, da se s trmo in voljo da znova sestaviti.
Bernarda Kozel

Pogosta vpašanja

1. Kdaj in kje bo dogodek rEvolucija Ženske?

Dogodek bo v soboto, 21. 10. 2023 v Turnerjevi dvorani hotela Habakuk v Mariboru. Začne se ob 8:30, redni program traja do 17:30, za imetnice VIP vstopnic pa se nadaljuje z “after-party”-jem predvidoma do 21:00.

2. Kakšen je natančen program dogodka?

Točen program najdeš TUKAJ >

3. Koliko stane vstopnica in katera plačilna sredstva sprejemate?

Osnovna vstopnica stane 97 € + DDV, VIP vstopnica stane 176 € + DDV.

Pripravili smo posebno ponudbo za prijateljice, v sklopu katere dobiš dve osnovni vstopnici s kar 15 % popustom.

Vstopnico si zagotoviš tukaj preko spleta, sprejemamo pa več plačilnih sredstev – Paypal, kreditno kartico (Stripe) ali plačilo preko TRR.

4. Ali velja kakšen “dress code”?

Ne, “dress code-a” ni, razen ene naše velike želje … Pridi kot najbolj avtentična, pogumna in svobodna verzija sebe. Obleči tisto, kar ti bo prineslo samozavest, udobje in dobro energijo, vse ostalo ni pomembno.

5. V vstopnico je vključeno kosilo/večerja - kaj če imam kakšne prehranske “posebnosti”?

Glede kakršnikoli intoleranc, alergij ali posebnosti nas obvesti preko E-maila – čim prej, najbolje isti dan, ko prejmeš vstopnico. Piši nam na tilen@retorik.si, mi pa bomo poskrbeli za vse potrebno.

6. Ali moram kupiti posamično vstopnico za posamezna predavanja?

Ne, obe vstopnici – tako osnovna kot VIP – zajemata vsa predavanja, delavnice in uro navdiha.

7. Kaj pa, če mi ne uspe priti na dogodek - ali bodo predavanja posneta?

Srčno upamo, da ti uspe priti na dogodek, saj predavanj in delavnic ne bomo snemali. Gre za zelo poseben, intimen in dinamičen dogodek z veliko interakcije in osebnih zgodb, zato se nam zdi pomembno, da kar se tisti dan zgodi v Turnerjevi dvorani, tam tudi ostane :)

8. Ali lahko pridem s prijateljico?

Seveda lahko! Ker smo vedeli, da vas bo veliko želelo priti v spremljavi prijateljic, smo pripravili posebno ponudbo s sklopu katere prejmeta 15 % popusta na obe vstopnici, če ju kupita skupaj in preko te spletne strani. Dobrodošli!

9. Kako vas lahko kontaktiram, če imam še kakšno vprašanje?

Glede kakršnihkoli dvomov, vprašanj in preglavic nam piši na tilen@retorik.si in ti bomo pomagali v najkrajšem možnem času.

10. Kje lahko kupim vstopnico?

Vstopnico najlažje in najhitreje dobiš preko te strani, preprosto klikni na gumb spodaj ↓