Vzemi si čas zase – za številne “aha momente” o sebi, komunikaciji in odnosih ter za žensko povezovanje, druženje in smeh

0 +
predavanj letno
0 +
poslušateljev predavanj
0 let
javnega nastopanja
0 +
tečajnic v spletnem programu

Ta dogodek je namenjen tebi, ki:

Čas, da se za vsaj en popoldan ustaviš in narediš nekaj zase, je zdaj. 

Ne jutri, ne kmalu, ne takrat, ko opraviš in zaključiš “samo še to” :) 

Čas, da se ‘resetiraš’ in napolniš na pol prazne baterije, je zdaj.

Na dogodku rEvolucija Ženske boš spoznala kotičke svojega uma, telesa in srca, na katerih lahko začneš graditi svojo novo zgodbo – zgodbo, v kateri si bolj pogumna, lahkotna in predvsem PRISTNA.

Utrinki iz lanskega Revolucionarnega dogodka:

V sklopu sobotnega popoldneva te čakajo 3 predavanja, ki te bodo pripravila na tvojo rEvolucijo

Polona Požgan: RESno je STRESno – S humorjem nad stres

Ko smo v stresu, v komunikaciji ponavadi uberemo tri poti: o tem razlagamo drugim, kričimo (včasih tudi znotraj sebe) ali molčimo.

Danes je v komunikaciji prisotne ogromno besed, kot so: ‘gužva’, ‘panika’, ‘stres’, ‘utrujenost’, ‘anksioznost’, ‘konflikt’. Včasih se zdi, kot da tekmujemo v tem, kdo je v večjem stresu in v večji “gužvi”.

Če v komunikaciji in odnosih večkrat uporabimo humor, s tem zmanjšujemo stres, razvijamo odpornost in sprostimo mišice. 

Že samo z enim iskrenim nasmehom začnejo v naših možganih nastajati povezave in preko tega procesa se sprošča serotonin. Ta poveča naš fokus in izboljša moč naših možganov.

Ko se skupaj smejemo, se zgodi čarovnija. Povežemo se drug z drugim. 

Na enournem predavanju bomo zato ponovno poiskale nekaj, kar opažam, da je večina odraslih nekje med vsakodnevnimi obveznostmi izgubila. 

Poiskale bomo razigranost. Zapakirale jo boste v svoje misli in v svoja srca ter jo odnesle domov, da jo podarite še svojim dragim.

Več o predavateljici

Polona Požgan se zadnjih 24 let ukvarja z mislimi, besedami in stavki. Obrača, prilagaja, izvaja in interpretira jih predvsem preko predavanj, tečajev in delavnic, ki jih izvaja tako v živo kot tudi v “online” obliki.

Več o Poloni >

Besede, ki jih Polona prenaša predvsem ženskam, so njena največja strast.

Njena služba je hkrati njen hobi, najlepše pri njenem delu pa je, da vsak program, ki ga naredi, vsako poglavje, ki ga naštudira, pomeni osebno rast tako zanjo kot tudi za udeležence njenih programov.

Za Polono je smisel življenja prav osebna rast in spoznavanje samih sebe, podlaga za oboje pa je seveda komunikacija. S tem je krog sklenjen :)

Saša Einsiedler: Odnos z najpomembnejšo osebo v mojem življenju

Med tem predavanjem boš odkrila, kdo je v resnici najbolj pomembna oseba v tvojem življenju. 

Naučila se boš tudi, kako tej osebi vsak dan izkazovati ljubezen, spoštovanje in podporo, ki jo potrebuje za uspešno plovbo po razburkanih vodah življenja.

Naredile bomo prvi korak do tega, da do nje razviješ globok in ljubeč odnos, postaneš njena najboljša podpornica in večna oboževalka.

Hm, ali gre za tvojo mamo, sestro, hčerko?

Ne ;)

Tokrat končno gre zate, za tvoje želje, tvoje sanje in za tisto, kar si od življenja resnično želiš in potrebuješ.

Ker – predstavljaj si, kako bi bilo videti tvoje življenje, če bi si namenjala toliko ljubezni, pozornosti, podpore in energije, kot jih namenjaš vsem ostalim pomembnim ljudem v svojem življenju…

Je videti čudno? Strašljivo? Si ne znaš predstavljati? Potem je to predavanje ustvarjeno točno zate, saj boš z njim pridobila novo, drugačno perspektivo o ljubezni do sebe.

Več o predavateljici

Saša, ki je bila leta 2020 z veliko večino izglasovana za predavateljico leta, je avtorica več razprodanih knjig, podjetnica z 20-letnimi izkušnjami ter mama petih otrok.

Morda najbolj pomembna stvar, ki je za Sašo na prvem mestu: “Ne pridigaj drugim, kaj bi morali, ampak govori samo tisto, kar v resnici tudi sama živiš!”

Več o Saši >

Saša znanja ne črpa samo iz tečajev, delavnic ter izobraževanj, ki se jih redno udeležuje, temveč tudi (ali predvsem) iz svojih lastnih izkušenj. Za seboj ima dva zakona, veliko družino, bolezen, zdaj pa izpolnjujoče partnerstvo, zadovoljstvo s seboj in svojim delom.

Je tudi licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK® in RESILIENCY (osebnostna čvrstost), licencirana hipno-transformativna coachinja RTT (Rapid Transformational Therapy by Marisa Peer), komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka ter licencirani DreamBuilder coach.

Sanela Peresciutti, dr. med.: Emocionalni možgani

Na predavanju bo poudarek na pomenu psihološkega zdravja v vsakdanjem življenju in vlogi zaupanja v odnosih. 

Raziskovali bomo povezavo med telesnim in duševnim zdravjem, ter kako dober odnos do sebe in drugih pozitivno vpliva na naše življenje in zdravje.

Spregovorili bomo o hiši zdravja – temeljih in stebrih psihološkega zdravja na preprost in spodbuden način. Sproščeno stanje telesa in duha namreč znižuje krvni tlak, upočasnjuje srčni utrip in zmanjšuje napetost mišic.

V drugem delu delavnice bomo obravnavali, kako povečati motivacijo, spodbujati zaupanje in optimizem ter izboljšati medosebne odnose. 

Naučili se bomo poslušati potrebe svojega telesa, razumeti emocionalne možgane, krepiti zaupanje in vzdrževati dobre odnose.

Več o predavateljici

Sanela Peresciutti (takrat Banovič) je diplomirala na Medicinski fakulteti v Sarajevu. Od leta 2011 dela v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana na oddelku za gastroenterologijo. Redno se izobražuje na področju psihologije in psihoterapije, vključno s študijami v ZDA, Nemčiji in Švici.

Več o Saneli >

Od leta 1997 sodeluje na številnih mednarodnih seminarjih in delavnicah, ki obravnavajo teme, kot so komunikologija, mediji, politika in medicina. Sanela je strastna zagovornica emocionalnega zdravja in redno predava o pomenu objemov in seksa v vsakdanjem življenju. Uživa v hoji po slovenskih hribih, klepetu s prijateljicami in pogosto naključno objema ljudi. Napisala je knjigo Spodbude in imela več kot 20 intervjujev na temo emocionalnega zdravja.

Stand up komedija: Best of Martina Ipša

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji od samega začetka, 15 let pozneje pa je še vedno prisotna na sceni in boljša kot kadarkoli.

Po več kot 1500 nastopih v treh jezikih (SLO, CRO, ENG), je Martina po mnenju mnogih najboljša stand up komičarka v Sloveniji.

Martina bo za naš dogodek zbrala “best of” material iz 18 let nastopanja, s poudarkom na ženskah v poslovnem svetu, ženski urejenosti, fitnesu in zdravi prehrani… Skratka pričakuj večer poln smeha, ki bo dobro razgibal tvoje trebušne mišice.

Pridruži se ženskam, ki so se odločile obrniti nov list v njihovem življenju …

“Poslušati Polono je res pravi balzam za dušo, saj resne, teoretske koncepte na hudomušen način kombinira s primeri iz vsakdanjega življenja.

Tabu tem pri njej ni. Kompetentnost za tematiko, ki jo poučuje, je čutiti na vsakem srečanju. Najbolj všeč so mi bile njena predanost, jasnost, neposrednost ter avtentičnost - same ključne prvine dobre govornice. Iskrena hvala za vso pozitivo!”
Eva Sever
Eva Sever
psihoanalitična psihoterapevtka na Centru za psihoterapijo Maribor
“Tečaj s Polono mi je predvsem pomagal spoznati sebe. Čutim, da mi je nekako odprl novo poglavje v mojem življenju, ki ga pozdravljam odprtih rok.

Močno priporočam VSAKI ženski ne glede na položaj in vloge, ki jih ima.”
Online tečaj Govori & Inspiriraj
Karolina Bračko
podjetnica
”Polona je s svojo preprostostjo in pozitivno energijo ustvarila prostor, kjer sem se počutila varno in udobno. Se veselim, da vso novo znanje čimprej implementiram v svoj vsakdanjik.”
Tanja Labohar
“Življenje nas postavlja pred take in drugačne preizkušnje. Na nas je, ali bomo jamrali in se postavljali v vlogo žrtve, ali pa si bomo postavili vprašanje, kako naprej in napeli vse moči, da vztrajamo in pridemo do stanja, ko smo sami s seboj zadovoljni.

Pri premagovanju ovir in vztrajanju sem srečala Polono. Takoj mi je bila všeč njena energija. V programu rEvolucija ženske sem zase dobila ogromno potrditev in novih moči.
Violeta Potočnik Kranjc
direktorica Doma za varstvo odraslih Velenje
“Pri organizaciji velikih kongresov in dogodkov je poleg strokovnosti predavatelja, nadvse pomembna tudi energija, ki jo prinese na oder. Polona Požgan je vsekakor ena tistih predavateljic, ki pritegne pozornost poslušalcev, ko teorijo prenese v življenjske primere, s katerimi se lahko poistoveti prav vsak. Na odru je čutiti njeno strast in srčnost, ki se odraža v vsaki njeni besedi in gibu. Stoječe ovacije udeležencev so vsekakor najbolj iskreno priporočilo predavatelja. Polone bomo vedno veseli na naših odrih.”
Polona Koštomaj
Planet GV d.o.o.

Program

14:45 - 15:00

Registracija rEvolucionarnih žensk

15:00 - 15:15

Uvod v dogodek, Polona Požgan in Anita Mlakar

15:15 - 16:15

Saša Einsiedler: Komunikacija z najpomembnejšo osebo v mojem življenju

16:15 - 16:30

Odmor za kavo

16:30 - 17:30

Sanela Peresciutti: Emocionalni možgani

17:30 - 18:00

Pavza za prigrizek

18:00 - 18:30

Stand up: Best of Martina Ipša

18:30 - 19:30

Polona Požgan: RESno je STRESno

19:30 - 20:00

Zaključek programa s Polono Požgan

En popoldan. 5 ur. Zate, za tvojo osebno rast, za spoznavanje komunikacije, ki jo vodiš s sabo in z drugimi, in za več vedenja o odnosih, ki jih ustvarjaš s komunikacijo.

En popoldan v ženski družbi. Za povezovanje, za učenje, za mnogo “aha momentov”, za srčnost, za solze in smeh.

Vabljena!


P.S: Če v odnosih s sabo in z drugimi, v službi ali doma, nimaš NOBENIH izzivov, potem dogodek ni primeren zate:)

Pridruži se rEvoluciji:

Osnovna vstopnica

Cena: 89 €

Vstopnica zate in prijateljico

Cena: 178 € 149,5 €

“Udeležila sem se že kar nekaj Poloninih predavanj in z vsemi sem bila več kot zadovoljna. Vikend Revolucija Ženske na Pohorju je bil res nekaj posebnega. Najbolj me je presenetilo, da je Polona tako dostopna tudi v živo, res pravi sonček, se že veselim vsega sodelovanja v prihodnje.”
Petra Kogler
“Druženje s Polono prinese en kup nekih veščin, s katerimi te založi, da ti lahko sam sebi pomagaš, ko se znajdeš v nekem kaotičnem obdobju. Meni osebno je bil največji doprinos, ko me je naučila kaj pomeni beseda “Spusti!” tolikokrat sem to slišala, pa nisem razumela, Polonine besede pa so ZADELE.”
Taja Koščak
“Na Poloninih delavnicah sem že po parih srečanjih začutila povezanost med ženskami. Spoznale smo se na čudovitem Pohorju, kjer sem dobila občutek, da smo postale družina. Sedaj sicer plujemo vsaka v svojem čolnu, svojim sanjam in ciljem naproti, oborožene smo pa z znanjem in pozitivno energijo, ki smo se je nalezle od Polone.
Angela Klemenčič
“Za delavnico in program rEvolucija Ženske sem se odločila, ker sem se v življenju znašla pred določenimi izzivi in ravno Polona je bila tista, ki mi je dala opolnomočenje, da bi znova postavila sebe na prvo mesto. Polona je itak carica, vsem nam ženskam je lahko vzor in dokaz, da se s trmo in voljo da znova sestaviti.
Bernarda Kozel

Pogosta vpašanja

1. Kdaj in kje bo dogodek rEvolucija Ženske?

Dogodek bo v soboto, 19. 10. 2024 v Siti Teatru v Ljubljani. Začne se ob 14:45, redni program traja do 20:00.

2. Kakšen je natančen program dogodka?

Točen program najdeš TUKAJ >

3. Koliko stane vstopnica in katera plačilna sredstva sprejemate?

Osnovna vstopnica stane 89€, pripravili smo tudi posebno ponudbo za prijateljice, v sklopu katere dobiš dve osnovni vstopnici s kar 16% popustom.

Vstopnico si zagotoviš tukaj preko spleta, sprejemamo pa več plačilnih sredstev – Paypal, kreditno kartico (Stripe) ali plačilo po povzetju preko TRR.

4. Ali velja kakšen “dress code”?

Ne, “dress code”-a ni, razen ene naše velike želje… Pridi kot najbolj avtentična, pogumna in svobodna verzija sebe. Obleci tisto, kar ti bo prineslo samozavest, udobje in dobro energijo, vse ostalo ni pomembno.

5. Ali moram kupiti posamično vstopnico za posamezna predavanja?

Ne, z vstopnico si zagotovite celoten dogodek z vsemi tremi predavanji in stand up nastopom.

6. Ali lahko pridem s prijateljico?

Seveda lahko! Ker smo vedeli, da vas bo veliko želelo priti v spremljavi prijateljic, smo pripravili posebno ponudbo, v sklopu katere prejmeta 16% popusta na obe vstopnici, če ju kupita skupaj in preko te spletne strani. Dobrodošli!

7. Kako vas lahko kontaktiram, če imam še kakšno vprašanje?

Glede kakršnihkoli dvomov, vprašanj in preglavic nam piši na tilen@retorik.si in ti bomo pomagali v najkrajšem možnem času.

8. Kje lahko kupim vstopnico?

Vstopnico najlažje in najhitreje dobiš preko te strani – preprosto klikni na gumb spodaj ↓