Pridruži se intimnemu dogodku za ženske in si privošči vikend za svojo dušo, um in srce

0 +
predavanj letno
0 +
poslušateljev predavanj
0 let
javnega nastopanja
0 +
tečajnic v spletnem programu

Ta dogodek je namenjen tebi, če:

Retreat je torej namenjen tebi, ki hrepeniš po prostoru in času, v katerem se lahko počutiš varno, sproščeno in sprejeto – kjer lahko zadihaš, se osredotočiš nase, zbereš svoje misli in pridobiš nove poglede na izzive v svojem življenju.

Verjemi mi – s pravo družbo in energijo lahko v enem samem vikendu narediš večji premik, kot si ga prej v celem letu.

Če k temu dodamo prijetno okolje butičnega hotela, vrhunsko gurmansko hrano, obilo zabave s stand up nastopom in druženjem z glasbo, je to popoln recept za dogodek, ki ga še dolgo ne boš pozabila.

Privošči si vikend, ki si ga že dolgo želiš: uživaj v hotelu s 4 zvezdicami, razvajaj svoje brbončice in se sprosti v ženski družbi

Vikend retreat rEvolucija ženske je resnično “all inclusive” izkušnja.

Vse, kar moraš narediti, je, da rezerviraš svoje mesto, za vse ostalo poskrbimo mi. To vključuje dve nočitvi v butičnem Hotelu Maribor, v samem mestnem jedru in seveda zajtrke, kosila ter večerje, ob katerih se ti bodo cedile sline.

Že prvi večer bomo uživale v večerji v restavraciji Poper, po kateri nas bo Martina Ipša do solz nasmejala s stand up nastopom in svojo neustavljivo pristnostjo.

Drugi dan bomo začele z jutranjo jogo ter odličnim zajtrkom. Po dnevnem programu predavanj in delavnic pa nas zopet čaka razvajanje s hrano in vinom, nato pa še prijeten večer zabave in druženja v obokani kleti Hotela Maribor, imenovani Apoteka. Za vaše glasbene želje bo takrat skrbel DJ :)

Skratka, to je vikend, ki ga sanja in si ga zasluži vsaka ženska.
Uživala boš v sproščanju, zabavi in bogatem programu – ne da bi morala karkoli organizirati, planirati ali skrbeti za kogarkoli drugega kot samo zase.

Čaka te bogat program predavanj in delavnic o komunikaciji, osebni rasti in samozavesti za ženske:

Predavateljica: Polona Požgan

Polona se ukvarja predvsem s komunikacijo in z njo povezano osebno rastjo žensk. Vsako leto izvede več kot 100 predavanj, ki se jih udeleži več kot 40 tisoč ljudi, med njimi izvaja tudi številne delavnice, programe in dogodke za osebni razvoj žensk.

Več o Poloni

Najraje ima motivacijske nastope, preko katerih lahko ljudi uči, sprosti in nasmeji.

Slednje je bil od nekdaj njen cilj, saj smatra, da se (še posebej tisti v kategoriji nad 35 let) smejemo (pre)redko ali pa preveč “kislo” :)

Njena najbolj znana avtorska izobraževanja so Govori&Inspiriraj, Prijazno je biti Prijazen, rEvolucija Ženske in Resno je Stresno.

Predavanje: Najpogostejši vzorci v komunikaciji žensk

Kaj imajo skupnega Špela, Petra, Alenka in Maja?

Med tem predavanjem bomo raziskale globoko zakoreninjene komunikacijske vzorce, ki oblikujejo naša življenja, odnose in samopodobo.

Preko zgodb Špele, Petre, Alenke in Maje bomo ugotavljale, kako različni vedenjski modeli vplivajo na našo vsakodnevno interakcijo ter kako lahko razumevanje teh vzorcev vodi k bolj zdravim in izpolnjujočim medosebnim odnosom.

Pridobila boš praktična orodja in tehnike za izboljšanje svoje komunikacije, kar bo pripomoglo k bolj zdravim odnosom tako doma kot na delovnem mestu.

Poskusile bomo bolje razumeti sebe in druge ter te uvide uporabiti za izgradnjo močnejših, bolj pozitivnih vezi.

Delavnica: Kdo si ti?

Iskanje avtentične sebe

Skozi leta in skozi čas smo ženske prevzele določene vloge, ki jih vsakodnevno ‘igramo’:

smo mame, žene, partnerke, sodelavke, hčere, tete, prijateljice, vodje…

V enih vlogah se počutimo dobro, druge nam jemljejo energijo, voljo in samozavest.

Nekatere vloge igramo tako pogosto in tako zavzeto, da vmes celo pozabimo, da smo na obraz dale masko in da se pretvarjamo, da smo nekdo drug.

Na delavnici bomo poiskale pristno sebe. V svoj vsakdan bomo vnesle nekaj humorja in kanček pozabljene igrivosti.

Utirile se bomo nazaj, v svoj avtentični jaz, in naše telo nam bo povedalo, če smo samo sebe iskale na pravem mestu.

Predavateljica: Saša Einsiedler

Saša, ki je bila leta 2020 z veliko večino izglasovana za predavateljico leta, je avtorica več razprodanih knjig, podjetnica z 20-letnimi izkušnjami ter mama petih otrok.

Morda najbolj pomembna stvar, ki je za Sašo na prvem mestu: “Ne pridigaj drugim, kaj bi morali, ampak govori samo tisto, kar v resnici tudi sama živiš!”

Več o Saši

Saša znanje ne črpa samo iz tečajev, delavnic ter izobraževanj, ki se jih redno udeležuje, temveč tudi (ali predvsem) iz svojih lastnih izkušenj. Za seboj ima dva zakona, veliko družino, bolezen, zdaj pa izpolnjujoče partnerstvo, zadovoljstvo s seboj in svojim delom.

Je tudi licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK® in RESILIENCY (osebnostna čvrstost), licencirana hipno-transformativna coachinja RTT (Rapid Transformational Therapy by Marisa Peer), komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka ter licencirani DreamBuilder coach.

Predavanje: Odnos z najpomembnejšo osebo v mojem življenju

Med tem predavanjem boš odkrila, kdo je v resnici najbolj pomembna oseba v tvojem življenju.

Naučila se boš tudi, kako tej osebi vsak dan izkazovati ljubezen, spoštovanje in podporo, ki jo potrebuje za uspešno plovbo po razburkanih vodah življenja.

Naredile bomo prvi korak do tega, da do nje razviješ globok in ljubeč odnos, postaneš njena najboljša podpornica in večna oboževalka.

Hm, ali gre za tvojo mamo, sestro, hčerko?

Ne ;)

Tokrat končno gre zate, za tvoje želje, tvoje sanje in za tisto, kar si od življenja resnično želiš in potrebuješ.

Ker – predstavljaj si, kako bi izgledalo tvoje življenje, če bi si namenjala toliko ljubezni, pozornosti, podpore in energije, kot jih namenjaš vsem ostalim pomembnim ljudem v svojem življenju…

Izgleda čudno? Strašljivo? Si ne znaš predstavljati? Potem je to predavanje ustvarjeno točno zate, saj boš z njim pridobila novo, drugačno perspektivo o ljubezni do sebe.

Delavnica: 3 načini za krepitev zavedanja sebe, svoje vrednosti in pomembnosti

Delavnica je naravno nadaljevanje predavanja in se bomo med njo posvetile trem orodjem, s katerimi lahko krepimo zavedanje sebe, se spomnimo svoje vrednosti in zavedamo svoje pomembnosti.

Življenje je namreč LAHKO drugače – lahko se počutimo in odzivamo drugače.

Lahko zacelimo svoja notranja bolečinska jedra ter vzpostavimo svojo notranjo komunikacijo na način, da vzljubimo sebe in postanemo same sebi najbolj pomembne osebe.

Predavateljica: Natalie Lisac

Natalie Lisac je jogo začela vaditi med študijem. Zadnjih šest let jogo poučuje in je avtorica specializiranega in priljubljenega antistresnega programa YogaRelax, namenjenega sproščanju uma in telesa.

Meni, da je joga osupljivo učinkovita tehnika samoopazovanja in si z njo človek lahko da in doseže točno tisto, kar potrebuje.

Joga praksa: Jutranji nektar

Lahkotna jutranja praksa na joga blazinah, ki te bo z izbranim zaporedjem asan, dihov in verbalnih iztočnic “nastavila” za energičen, veder in zadovoljen dan.

Pomni – vsak dan sama izbereš svojo telesno, čustveno in mentalno nastavitev. Tvoje vsakodnevne mini nastavitve pa se vztrajno seštevajo v tvoje življenje. Izbiraš nastavitve, ki te motivirajo in osrečujejo?

Delavnica: Poišči srečno sebe – 5 jogijskih prijemov za samoopazovanje

Joga uči, da je samoopazovanje ali študij samega sebe (svadjaja) pristop, s katerim dosegamo napredek in omogoča, da živimo bogato notranje življenje, ki se potem odraža tudi navzven.

Ker jogijska anatomija razume človeško telo drugače kot uradna zahodna medicina, ponuja zelo prikladen in zanesljiv model za doseganje harmonije in homeostaze.

To je praktična, rEvolucionarna in nova delavnica, na kateri boš spoznala model, ki ga boš lahko uporabljala za doseganje notranje moči ter osrečevanje sebe in drugih.

Stand up komedija: Best of Martina Ipša

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji od samega začetka, 15 let pozneje pa je še vedno prisotna na sceni in boljša kot kadarkoli.

Po več kot 1500 nastopih v treh jezikih (SLO, CRO, ENG), je Martina po mnenju mnogih najboljša stand up komičarka v Sloveniji.

Martina bo za naš dogodek zbrala “best off” material iz 18 let nastopanja, s poudarkom na ženskah v poslovnem svetu, ženski urejenosti, fitnesu in zdravi prehrani… Skratka pričakuj večer poln smeha, ki bo dobro razgibal tvoje trebušne mišice.

Pridruži se ženskam, ki so se odločile zakorakati proti bolj izpolnjenemu, lahkotnemu in pristnemu življenju…

“Življenje nas postavlja pred take in drugačne preizkušnje. Na nas je, ali bomo “jamrali” in se postavljali v vlogo žrtve, ali pa si bomo postavili vprašanje, kako naprej in napeli vse moči, da vztrajamo in pridemo do stanja, ko smo sami s seboj zadovoljni.

Pri premagovanju ovir in vztrajanju sem srečala Polono. Takoj mi je bila všeč njena energija. V programu rEvolucija ženske sem zase dobila ogromno potrditev in novih moči.”
Violeta Potočnik Krajnc
direktorica Doma za varstvo odraslih Velenje
“Poslušati Polono je res pravi balzam za dušo, saj resne, teoretske koncepte na hudomušen način kombinira s primeri iz vsakdanjega življenja.

Tabu tem pri njej ni. Kompetentnost za tematiko, ki jo poučuje, je čutiti na vsakem srečanju. Najbolj všeč so mi bile njena predanost, jasnost, neposrednost ter avtentičnost – same ključne prvine dobre govornice. Iskrena hvala za vso pozitivo!”
Eva Sever
psihoanalitična psihoterapevtka na Centru za psihoterapijo Maribor
“Tečaj s Polono mi je predvsem pomagal spoznati sebe. Čutim, da mi je nekako odprl novo poglavje v mojem življenju, ki ga pozdravljam odprtih rok.

Močno priporočam VSAKI ženski, ne glede na položaj in vloge, ki jih ima.”
Online tečaj Govori & Inspiriraj
Karolina Bračko
podjetnica
“Pri organizaciji velikih kongresov in dogodkov je poleg strokovnosti predavatelja nadvse pomembna tudi energija, ki jo prinese na oder. Polona Požgan je vsekakor ena tistih predavateljic, ki pritegne pozornost poslušalcev, ko teorijo prenese v življenjske primere, s katerimi se lahko poistoveti prav vsak. Na odru je čutiti njeno strast in srčnost, ki se odražata v vsaki njeni besedi in gibu. Stoječe ovacije udeležencev so vsekakor najbolj iskreno priporočilo predavatelja. Polone bomo vedno veseli na naših odrih.”
Polona Koštomaj
Planet GV d.o.o.
“Preko Poloninega podajanja vsebine, lekcij, komentarjev in energije, katero sem ob tem čutila, sem sama v sebi naredila premik in bolj odločno, samozavestno stopam po nadaljnji poti. Ne dam se! Hvala.”
Mateja Vrbnjak
Mateja Vrbnjak
podjetnica
”Polona je s svojo preprostostjo in pozitivno energijo ustvarila prostor, kjer sem se počutila varno in udobno. Se veselim, da vso novo znanje čimprej implementiram v svoj vsakdanjik.”
Tanja Labohar

Program - kaj se bo dogajalo in kdaj?

Petek

Prihod v Hotel Maribor

Polona Požgan: Dobrodošlica in uvod v vikend

Večerja

Martina Ipša: Stand up

Sobota

Natalie Lisac: Joga praksa – Jutranji nektar

Zajtrk

Polona Požgan: Najpogostejši vzorci v komunikaciji žensk

Saša Einsidler: Odnos z najpomembnejšo osebo v mojem življenju

Kosilo + Čas zase

Natalie Lisac: Poišči srečno sebe

Saša Einsidler: 3 načini za krepitev zavedanja sebe, svoje vrednosti in pomembnosti

Večerja + Večerno druženje z glasbo

Nedelja

Polona Požgan: Vodena meditacija

Zajtrk in odjava iz hotela

Sprehod na mariborsko Piramido in zaključek

Retreat rEvolucija ženske je čisto poseben vikend dogodek, med katerim bomo ustvarile nepozabne spomine, pogledale na vsakodnevno rutino, umirile misli in se ponovno povezale s sabo.  

Butični hotel Maribor bo tisti vikend naš prostor, kjer se ženske, ki se želimo sprostiti, zabavati ter hkrati tudi delati na sebi, srečamo in povežemo.

Prepletle bomo svoje ženske energije in tako pridobile motivacijo, moč in energijo za nadaljnje spremembe.

Moj cilj bo, da se sprostimo, nasmejimo in spletemo vezi, ki trajajo celo življenje. 

Da na tej poti najdemo pristno sebe v skupnosti, ki ne obsoja, temveč sprejema. 

In da naredimo še en korak k življenju, ki ga je vredno živeti po svojih pravilih.

Si pripravljena? 

Se vidimo 🙂

Zagotovi si vikend sproščanja, zabave in osebne rasti – mesta so zelo omejena!

Dogodek bo torej trajal od petka, 31.5. zvečer do nedelje, 2.6. dopoldan. Družile se bomo v čudovitem butičnem hotelu Maribor, v samem centru mesta.

Tam te čaka all-inclusive bivanje z zajtrkom, kosilom in večerjo ter pester celodnevni program s predavanji, delavnicami in nastopi.

Seveda boš ob programu imela dovolj časa za “potop vase”, sprostitev in mir, kot tudi za nova poznanstva in druženje z navdihujočimi ženskami.

Skratka, mi bomo poskrbeli zate, tvoje udobje, zabavo, motivacijo in navdih, ti pa se lahko osredotočiš na najpomembnejše – svoj notranji svet, želje, sanje in vse tisto, kar ti hrani dušo.

Ker si želimo ohraniti intimno atmosfero na dogodku, je število udeleženk omejeno na le 30! Če te dogodek zanima, te zato toplo vabimo, da si svoje mesto rezerviraš čim prej, saj bomo mesta zapolnili zelo hitro.

Privošči si vikend rEvolucionarne ženske:

Cena: 976 €

*Možnost plačila na tri obroke

Pogosta vpašanja

1. Kdaj in kje bo potekal vikend retreat rEvolucija ženske?

Dogodek bo torej trajal od petka, 31.5. zvečer do nedelje, 2.6. dopoldan. Družile se bomo v čudovitem butičnem hotelu Maribor, v samem centru mesta.

2. Kakšen je natančen program dogodka?

Natančen program bo potekal tako:

Petek

Do 17:00

Prihod v Hotel Maribor

17:00-18:00

Polona Požgan: Dobrodošlica in uvod v vikend

19:00-20:30

Večerja

20:30-22:00

Martina Ipša: Stand up

Sobota

8:00-9:00

Natalie Lisac: Joga praksa – Jutranji nektar

9:00-10:15

Zajtrk

10:30-11:30

Polona Požgan: Najpogostejši vzorci v komunikaciji žensk

11:40-12:40

Saša Einsidler: Odnos z najpomembnejšo osebo v mojem življenju

13:00-14:00

Kosilo

14:00-16:00

Čas zase

16:00-16:45

Natalie Lisac: Poišči srečno sebe

16:45-18:15

Saša Einsidler: 3 načini za krepitev zavedanja sebe, svoje vrednosti in pomembnosti

19:00-20:30

Večerja

21:00-23:00

Večerno druženje z glasbo

Nedelja

8:00-9:00

Polona Požgan: Vodena meditacija

9:00-10:00

Zajtrk in odjava iz hotela

10:15-11:30

Sprehod na mariborsko Piramido in zaključek

3. Koliko stane vstopnica in katera plačilna sredstva sprejemate?

Cena vikenda z vsemi vključenimi obroki, predavanji, delavnicami in zabavnim programom je 976 €.

Mesto si zagotoviš tukaj preko spleta, sprejemamo pa več plačilnih sredstev – Paypal, kreditno kartico (Stripe) ali plačilo po povzetju preko TRR.

Imaš tudi možnost plačila na 3 obroke po 347 €.

4. Ali velja kakšen “dress code”?

Ne, “dress code-a” ni, razen ene naše velike želje… Pridi kot najbolj avtentična, pogumna in svobodna verzija sebe. Obleči tisto, kar ti bo prineslo samozavest, udobje in dobro energijo, ostalo ni pomembno.

5. V vikend paket so vključeni obroki – kaj če imam kakšne prehranske “posebnosti”?

Glede kakršnikoli intoleranc, alergij ali posebnosti nas obvesti preko e-maila – čim prej, najbolje isti dan, ko rezerviraš svoje mesto. Piši nam na info@retorik.si, mi pa bomo poskrbeli za vse potrebno.

6. Ali moram kupiti posamično vstopnico za posamezna predavanja?

Ne, cena vikend retreata vključuje vsa predavanja, delavnice, joga prakse, meditacije in zabavni program.

7. Kako vas lahko kontaktiram, če imam še kakšno vprašanje?

Glede kakršnihkoli dvomov, vprašanj in preglavic nam piši na info@retorik.si in ti bomo pomagali v najkrajšem možnem času.

8. Kje lahko rezerviram svoje mesto?

Svoje mesto na vikend retreatu rEvolucija ženske najlažje in najhitreje dobiš preko te strani – preprosto klikni na gumb spodaj ↓