Brezplačni webinarji

Drage Ženske.

Verjamem, da je smisel življenja (tudi) v tem, da se vsak dan učimo in spoznavamo same sebe. In to počnemo prav s komunikacijo. Zato sem za vas pripravila serijo brezplačnih webinarjev. To je moje darilo vam. Želim si, da bi bile opolnomočene, da bi zaupale vase in v svoje sposobnosti, da bi imele v glavi in v srcu vselej ravno pravšnjo mero samozavesti in da bi komunicirale pogumno in avtentično. Zato bodo tudi vsebine temu primerne. Počaščena bom, če boste kakšno vsebino predlagale tudi ve. Preberem vsako sporočilo, ki ga prejmem in na vsakega tudi odgovorim. Pišite mi na: polona@polonapozgan.com

Vsi webinarji potekajo preko Zooma, povezavo vam pošljemo tri ure pred dogodkom na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob registraciji. Ob potrditvi administratorja vas prosimo, da vklopite kamere in izklopite mikrofone.

Po webinarju boste na elektronski naslov prejeli tudi brezplačni posnetek celotnega webinarja.

7 korakov do sreče

1. Odpuščanje

...Obvladati prakso odpuščanja je zagotovo ena najpomembnejših veščin na poti do naše sreče.

Odpustiti ne pomeni oprostiti. Odpuščamo zase, ne za nekoga dugega.

Odpuščanje je še kako povezano s komunikacijo, ki jo vodimo sami s sabo. Velikokrat nam namreč analiziranje dogodkov iz pretekosti vzame toliko časa, da se skorajda več ne moremo veseliti sedanjosti.

Na webinarju bomo izvedli tudi kratko meditacijo o odpuščanju, zato vas vabim, da do webinarja v svoje misli prikličete vsaj eno osebo, ki ji želite odpustiti (ne nujno oprostiti, ampak zavoljo sebe odpustiti).

Termin: 19. maj ob 18.00 preko Zoom-a

Prijava

2. Hvaležnost

Ljudje smo narejeni tako, da povečini vidimo tisto, česar nimamo in ne tistega, kar imamo.

Znanstveniki iz Kalifornijske univerze so delali raziskave in ugotovili, da se ljudje, po tridesetih dneh izražanja hvaležnosti, počutimo tudi za 25 odstotkov srečnejše.

Srečo ali občutek sreče je pri ljudeh seveda težko izmeriti. Lahko pa merimo hvaležnost.

Zato vas vabim, da s sabo na webinar prinesete tudi beležko in pisalo:)

Termin: 2. junij ob 18.00 preko Zoom-a

Prijava

Prijava na vse webinarje

Novi naslovi bodo dodani 1x mesečno.