Brezplačni webinarji

Drage Ženske.

Verjamem, da je smisel življenja (tudi) v tem, da se vsak dan učimo in spoznavamo same sebe. In to počnemo prav s komunikacijo. Zato sem za vas pripravila serijo brezplačnih webinarjev. To je moje darilo vam. Želim si, da bi bile opolnomočene, da bi zaupale vase in v svoje sposobnosti, da bi imele v glavi in v srcu vselej ravno pravšnjo mero samozavesti in da bi komunicirale pogumno in avtentično. Zato bodo tudi vsebine temu primerne. Počaščena bom, če boste kakšno vsebino predlagale tudi ve. Preberem vsako sporočilo, ki ga prejmem in na vsakega tudi odgovorim. Pišite mi na: polona@polonapozgan.com

Vsi webinarji potekajo preko Zooma, povezavo vam pošljemo tri ure pred dogodkom na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob registraciji. Ob potrditvi administratorja vas prosimo, da vklopite kamere in izklopite mikrofone.

Po webinarju boste na elektronski naslov prejeli tudi brezplačni posnetek celotnega webinarja.

Obvestilo

Zaradi velikega števila predavanj v živo se brezplačni webinarji do jeseni zaključujejo.

Vabljene na moj youtube kanal, kamor bomo v naslednjem obdobju pospešeno dodajali brezplačne vsebine, povezane s komunikacijo in odnosi.

Hvaležna bom, če na youtubu kliknete “Subscribe” / “Naroči se” in s tem pripomorete k še večjemu ustvarjanju brezplačnih vsebin. ❤️

Stili vodenja. Brezplačen webinar za ženske - vodje.

Kateri tip vodje ste? Kašen je vaš stil vodenja?

Na webinarju bomo pogledali in preverili, kateri stil vodenja izvajate trenutno in kakšen napredek lahko topogledno še naredite.

Spoznale boste, da se najverjetneje nagibate k enemu stilu vodenja, ostale tri pa lahko po potrebni še vključujete v svojo komunikacijo in z njo povezano vodenje.

Termin: četrtek, 16. marec ob 19.00, Zoom

Prijava na vse webinarje