Brezplačni webinarji

Drage Ženske.

Verjamem, da je smisel življenja (tudi) v tem, da se vsak dan učimo in spoznavamo same sebe. In to počnemo prav s komunikacijo. Zato sem za vas pripravila serijo brezplačnih webinarjev. To je moje darilo vam. Želim si, da bi bile opolnomočene, da bi zaupale vase in v svoje sposobnosti, da bi imele v glavi in v srcu vselej ravno pravšnjo mero samozavesti in da bi komunicirale pogumno in avtentično. Zato bodo tudi vsebine temu primerne. Počaščena bom, če boste kakšno vsebino predlagale tudi ve. Preberem vsako sporočilo, ki ga prejmem in na vsakega tudi odgovorim. Pišite mi na: polona@polonapozgan.com

Vsi webinarji potekajo preko Zooma, povezavo vam pošljemo tri ure pred dogodkom na elektronski naslov, ki ste ga navedli ob registraciji. Ob potrditvi administratorja vas prosimo, da vklopite kamere in izklopite mikrofone.

Po webinarju boste na elektronski naslov prejeli tudi brezplačni posnetek celotnega webinarja.

Sram te naj bo!

Kolikokrat ste že slišale ta stavek? Kolikokrat in komu ste ga izrekle? Je bolelo, ko ste ga slišale? Vas je bilo res sram?
Ste ta stavek zaklenile v svoje misli in ga odnesle s sabo? “Prodale” naprej?

Sram je čustvo. In tako kot vsako drugo čustvo, nam prinaša informacijo. Kakšno? Več o tem na četrtkovem brezplačnem webinarju!

Termin: Četrtek, 26. januar ob 19.00, Zoom

Prijava na vse webinarje