Glavna začimba


Gostoljubje

Predavanje za zaposlene v gostinstvu, hotelirstvu, turizmu.

V časih, v kakršnih živimo, je delo v gostinstvu težje, kot je bilo kadarkoli. Utrujeno je osebje, ki ga kronično primanjkuje, nerazpoloženi in pogosto vsega siti so gostje, ki prihajajo v restavracije, zaskrbljeni zaradi prometa, gostov in zaposlenih, so lastniki, ki včasih še komaj držijo glavo nad vodo. Zadnji dve leti sta postregli s še več napetosti – tako na eni, kot na drugi in na tretji strani.

V industriji, v kateri bi moralo biti gostoljubje prioriteta in glavna vrednota, je težko biti gostoljuben, če moraš že na vratih odsloviti vse, ki takšnim in drugačnim pogojem ne zadostujejo.

 • Kako torej komunicirati z najrazličnejšimi gosti? Z dobrovoljnimi in s slabovoljnimi? Z zgovornimi in z molčečimi? S prijaznimi in z nastrojenimi?

 • Kako komunicirati z zaposlenimi, da bodo ob delu čutili večjo motivacijo? Da ne bodo, ne zaradi preobilice dela, ne zaradi gostov, vsak večer razmišljali o tem, da je počasi čas za zamenjavo službe?

 • Kako komunicirati s samimi sabo, da bomo sploh še imeli veselje do dela, ki ga opravljamo?

  Zaradi izkušenj z delom z ljudmi, ki delajo v turizmu in v gostinstvu, zaradi situacije, s katero se soočamo, predvsem pa zato, ker verjamem, da vam lahko pomagam pri ustvarjanju boljših odnosov (s sabo, s sodelavci, z zaposlenimi in z gosti), sem ustvarila 90 – minutno motivacijsko predavanje, namenjeno izključno zaposlenim v hotelirstvu in v gostinstvu.
 • Dejstvo je, da je gostinec vsak dan na “odru”, vsak dan ocenjevan s strani gosta.

  Dejstvo je, da je servis brez gostoljubja zgolj transakcija.

  In dejstvo je, da dober servis pozabimo, gostoljubje pa si zapomnimo za vselej.

  Vse našteto se vselej ustvarja s komunikacijo, s katero gradimo odose. Zakaj ne bi slednji bili dobri?

  Dejstvo je, da je gostinec vsak dan na “odru”, vsak dan ocenjevan s strani gosta. Dejstvo je, da je servis brez gostoljubja zgolj transakcija. In dejstvo je, da dober servis pozabimo, gostoljubje pa si zapomnimo za vselej. Vse našteto se vselej ustvarja s komunikacijo, s katero gradimo odose. Zakaj ne bi slednji bili dobri?


  GLAVNA ZAČIMBA = GOSTOLJUBJE je 90-minutno motivacijsko predavanje

  Cena predavanja v živo
  (lokacijo izberete vi)

  1200 EUR + DDV

  Cena predavanja
  preko spleta

  970 EUR + DDV

  Gospa Požgan je udeležence predavanja na prijeten način znala motivirati in vzpodbuditi k razmišljanju. Predavanje vsem toplo priporočamo.
  Polonino predavanje Glavna začimba = gostoljubje je bilo na naši zbornici odlično obiskano. Slušatelji smo ji z zanimanjem prisluhnili in dve uri sta prehitro minili. Delamo v takšni storitveni dejavnosti, da smo močno vpeti predvsem v delo in pozabljamo, da moramo veliko narediti tudi za odnose med zaposlenimi, osebno rast in odprte pogovore. S takšnimi predavanji delamo drobne, a uspešne korake h kvalitetnejšemu življenju in toplejšim odnosom. Vsekakor priporočamo!

  Povpraševanje