Love Letters

Želite izboljšati komunikacijo in medsebojne odnose v podjetju?

90-minutno predavanje v živo ali on-line Prijazno je biti prijazen govori o komunikaciji, ki je ključna za ustvarjanje dobrih medosebnih odnosov.

V živo ali v on-line obliki.

Življenje nas predstavlja pred take in drugačne preizkušnje. Na nas je, ali bomo jamrali in se postavljali v vlogo žrtve, ali pa si bomo postavili vprašanje, kako naprej in napeli vse moči, da vztrajamo in pridemo do stanja, ko smo sami s seboj zadovoljni.

Pri premagovanju ovir in vztrajanju, sem srečala Polono. Takoj mi je bila všeč njena energija. V programu rEvolucija ženske sem zase dobila ogromno potrditev in novih moči. Ker pa vodim tim 150 zaposlenih, sem želela, da Polono srečajo tudi moje sodelavke in sodelavci in tako se je tudi zgodilo.

Poslušali smo njeno predavanje Prijazno je biti prijazen. Po vsem tem lahko rečem le to, da sem izjemno hvaležna, da sem srečala Polono, ki je izjemna ženska z neverjetno energijo in prezenco, ki ju črpa iz velikega obsega znanja podprtega z osebnimi izkušnjami. Težko je vse opisati z besedami, zato toplo priporočam, saj Polono enostavno moraš slišati!

Kako malo je včasih potrebno, da nas nekdo le prijazno spomni na stvari, ki so nam običajno vsem že popolnoma jasne. In le to je gospe Poloni, na predavanju »Prijazno je biti prijazen« več kot odlično uspelo.

S svojo karizmo, sproščenostjo, energičnostjo in s kančkom humorja nas je popolnoma prevzela.

Iz predavanja smo odšli navdahnjeni in hvaležni, da imamo možnost delovati v ekipi, ki spodbuja in krepi dobre medsebojne odnose, kajti to nas dela še boljše.

Spoštovana gospa Polona, v življenju so dnevi in so dnevi, ki so nekaj posebnega. Po vaši zaslugi, gospa Polona, je to bil eden izmed teh dni. Pričarali ste nam nasmehe na obraz in toplino v srce ob spoznanju, kako malo je potrebno, da smo prijazni in so drugi prijazni z nami. In to je osnova dobre komunikacije – nasmeh in pozitivna energija. To, kar daješ, dobiš tudi nazaj, in ja, zares velja »Prijazno je biti prijazen!« Spoštovana gospa Polona, hvala vam za nova spoznanja in tudi za tista, ki jih imamo v sebi, a prevečkrat pozabimo na njih. Spomnili ste nas, da moramo vzeti lastno življenje v svoje roke in na njega gledati z nasmehom. Še naprej vam želim veliko poslovnega uspeha in vse dobro
Alojz Velički
ravnatelj, OŠ Dušana Flisa Hoče
Spoštovani, Še enkrat hvala za čudovito izkušnjo, ki je danes osrednja tema pogovora v bolnišnici. Želim vam prijazen dan in še naprej tako uspešno delo.
Mag. Mira Šavora
koordinatorica za izobraževanje in strokovni razvoj zaposlenih,
Ortopedska bolnišnica Valdoltra
Predavanje je bilo doživeto, polno resnice in hkrati humorja. Opomnilo nas je na sicer že znane načine poslovne komunikacije, a nas je med seboj še bolj komunikacijsko povezalo. Toplo priporočamo.
Ekipa Ekosen
Ekosen d.o.o.
Pozdravljeni, odzivi na predavanje “Prijazno je biti prijazen” so odlični in nad pričakovanji. Predavateljica je s svojo energijo in barvito retoriko navdušila udeležence iz vseh poklicnih skupin. Prepoznali smo, da je osnovna veščina komunikacije zelo preprosta in zanjo potrebujemo minimalni napor – nasmeh. Ponovno smo prepoznali, da smo za svoje ravnanje odgovorni predvsem sami in, da od sogovornikov lahko pričakujemo le toliko kot smo v odnos vložili. Zaradi izjemne dinamike predavateljice in zanimive vsebine bi lahko predavanje trajalo tudi dlje časa. Zagotovo bomo s tovrstnimi predavanji še nadaljevali. Želimo vam veliko poslovnega uspeha in vse dobro.
Simona Svetina Apat
vodja kadrovske in splošne službe, SB Slovenj Gradec
Pozdravljen,
Naši sindikalni zaupniki, ki so bili prisotni na seminarju SZSVS, kjer je predavala Polona, so nad predavanjem bili resnično zelo zelo zelo navdušeni. Če se sliši, da pretiravam, se narobe sliši, ker je z zapisano besedo težko opisati pozitivne odzive, ki smo jih na sindikatu prejeli. Dobila sem celo informacijo, da so nekateri sindikalni zaupniki to predavanje priporočili direktorjem v njihovih zavodih, ker je tako odlično, da bo sigurno pripomoglo k boljši delovni klimi v zavodih.
Še enkrat najlepša hvala za sodelovanje. Z lepimi pozdravi,
Polona Tanšek Aškerc
generalna sekretarka

Predavanje Prijazno je biti prijazen je bilo zadetek v polno.

Predavanje je polno pozitivizma, razgalja naše stereotipe in navade, ki nam v veliki meri otežujejo delovanje, tako v kolektivih, kot v privatnem življenju.

S predavanja smo odšli optimistični in z mislijo, da so naši dobri odnosi nekaj, kar nas povezuje in omogoča boljši svet.

Naše službeno srečanje zaposlenih z naslovom "Prijazno je biti prijazen" je bilo daleč najboljši uvod v naše delo po počitnicah.

Predavateljica neposredno opozori na pasti in prijetnosti komunikacije, opomni nas, da največ štejemo ljudje in odnosi med nami in vse to in še veliko več vrhunsko predstavi na humoren način in s strokovno podlago.

Poslušalci se smejimo in jokamo hkrati in na koncu si želiš bis. Zagotovo se bomo še srečali, ker je vredno.

Ne morem se odločiti ali je bila to najbolj smešna monokomedija v mojem življenju z nadnaravno karizmatično glavno igralko ali navdihujoče strokovno predavanje z neštetimi življenjskimi nauki v katerih smo se našli prav vsi.

Malce so me od smeha bolele trebušne mišice, ampak je bilo vredno in nepozabno. Toplo priporočam!

Polona ni prva, od katere sem slišala osnovni nasvet javnega nastopanja: "Bodi, kar si". Je pa prva, ki sem jo videla to popolnoma prikazati. Naravna, z narečnim besednjakom, z zgodbami iz osebnega življenja. In taka v nekaj kratkih uricah predavanja pusti pečat:.. Morda kanček vesti, da se je spomniš, ko naslednjič spet pohupaš vozniku pred sabo ali sodelavca zjutraj ne sprejmeš z nasmehom. Tudi dolgočasne računovodske kategorije se da razložiti z nasmehom, tudi informacija o višini davčne obveznosti se sliši drugače, če je podana s prijaznim tonom... Res je, prijazno je biti prijazen - do sebe in drugih. In biti moraš, kar si. Saj kaj drugega itak ne moremo biti. Tako preproste misli, da je kar smešno, da potrebujemo seminar, da nam jih nekdo pove... Pa ga vendar potrebujemo. In to ne samo enkrat. Vsekakor priporočam.
Marija Tomc Bunc
Biro Bonus, Računovodsko podjetje

Za kraj dogodka smo si izbrali gledališče in res smo bili priča odlični gledališki predstavi v izvedbi Polone Požgan.

Pomembne teme nam je predstavila duhovito in zabavno, celotno predavanje je popestrila s konkretnimi primeri, ki jih je začinila z izvirno igro in zdravim humorjem. Vsi prisotni smo neizmerno uživali, kar je dokazovalo sproščeno vzdušje in spontan smeh od začetka do konca predavanja.

Verjamem, da se je vsakemu izmed nas vtisnila v spomin vsaj ena Polonina misel, ki jo bomo uporabili za boljšo in prijaznejšo komunikacijo s seboj in z drugimi. Hvala za koristno in prijetno druženje.

Jokali smo vsi. Tisti bolj občutljivi celo večkrat. Od smeha (res je ‘pasalo’) in ob žalostnih opomnikih, kam lahko pripelje neprijazna komunikacija.
A kljub opozorilu, da moramo prijaznost, srečo in veselje do dela vzeti skrajno resno, je predavanje potekalo v zelo sproščenem vzdušju, ki je na trenutke že spominjalo na večer stand-upa.
Še vedno so med nami ljudje, ki so prepričani, da se prijazen enostavno rodiš, ali pa se ne.
Nataša Jeza Kotnik
vodja marketinga. TA Sonček

Predavanje Polone Požgan »Prijazno je biti prijazen« je bilo točno takšno predavanje, kot smo ga pričakovali in še veliko več.

V času, ko so pritiski na posameznika tako veliki, ko so odnosi v družbi tako načeti, ko se porajajo dvomi in pomisleki v to kar dejansko smo, nam je prijeten večer, v družbi tople osebe, s pravim komunikacijskimi pristopi in pozitivno energijo pričaral nepozabno doživetje.

Strokovni delavci velenjskih osnovnih šol, CVIU, šoštanjske šole in glasbene šole smo neznansko uživali v predavanju. Zatorej naj rečem le še – iskrena hvala za polno mero pozitivizma!

Gospa Polona Požgan je izvedla delavnico Prijazno je biti prijazen za zasavske podjetnice. Vse udeleženke (ampak res vse) smo bile enostavno navdušene. Najboljše stvari na svetu so preproste in tudi na delavnici so bila nova znanja podana na preprost, a izredno zanimiv način. Vse slišano in videno pa ostane »pri roki« za nadaljnjo vsakdanjo rabo prav zaradi iskrivega in na trenutke humornega podajanja znanja, spoznanj in izkušenj predavateljice. Priporočam vsem (ampak res vsem).
Saša Pegan
svetovalka, OOZ Zagorje ob Savi
Polona nam je na prijeten, sproščen in zabaven način “odpirala oči” in pomagala do uvida v nekatera naša napačna ravnanja in reakcije v različnih življenjskih situacijah, hkrati pa nam ponudila rešitve v obliki ustreznejših odzivov. Vse s ciljem prijaznejšega in s tem prijetnejšega sodelovanja ter sobivanja tako v službi, kot v zasebnem življenju.
Robert Potočnik
direktor, Trubarjev dom upokojencev
Draga Polona, lepo pozdravljeni. V imenu zaposlenih v Zdravstvenem domu Ravne na Koroškem se vam zahvaljujemo za nepozabno izpeljano predavanje Prijazno je biti prijazen. Vsebina ste podali na način, da ste 90 minut predavanja poslušalce obdržali skoncentrirane in sposobne poslušati do konca. In lahko bi celo še trajalo… prav tako bi vsak poslušal še enkrat in še enkrat. Kar pove vse! Prodorno, vsakdanje, sproščeno, zanimivo, uporabno, človeško in zelo prijazno. Rees hvala.
Darja Hermonko, dipl.m.s., mag. zdr.-soc.manag.
vodja patronažne službe, ZD Ravne
Vsi zaposleni, ki so se udeležili predavanja "Prijazno je biti prijazen" so bili navdušeni. Polona je na sproščen, lahkoten način komunicirala z udeleženci predavanja in na njih pustila zelo pozitiven vtis.
Hvala za čudovito izkušnjo.
Mag. Tanja Grošelj, dipl. babica
Koordinatorica za izobraževanje v zdravstveni negi

Predavanje Prijazno je biti prijazen je bilo odlično.

Že takoj na začetku je bilo jasno, da predavateljica obvlada prostor in umetnost komunikacije. Lahko rečem, da je bilo to eno najboljših izvajanj v zadnjih letih. Predvsem je bilo nadvse blagodejno, da predavateljica ni bila »privezana« na svoje tabelske projekcije, ampak je temo izvajala iz glave in iz srca. Z občutkom, sproščeno, iskreno, ustvarjalno, prepričljivo. V bistvu smo prisostvovali – gledališki predstavi.

Ob zaključku predavanja je bilo na obrazih vseh prisotnih opaziti zadovoljstvo. Ali, kot se je izrazila kolegica: To danes, je bil balzam in privilegij.

Na OŠ Cirkovce si lahko samo želimo še več takšnih predavanj. Hvala in čestitke gospe Poloni!

Predavanje Prijazno je biti prijazen je bilo odlično.

Že takoj na začetku je bilo jasno, da predavateljica obvlada prostor in umetnost komunikacije. Lahko rečem, da je bilo to eno najboljših izvajanj v zadnjih letih. Predvsem je bilo nadvse blagodejno, da predavateljica ni bila »privezana« na svoje tabelske projekcije, ampak je temo izvajala iz glave in iz srca. Z občutkom, sproščeno, iskreno, ustvarjalno, prepričljivo. V bistvu smo prisostvovali – gledališki predstavi.

Ob zaključku predavanja je bilo na obrazih vseh prisotnih opaziti zadovoljstvo. Ali, kot se je izrazila kolegica: To danes, je bil balzam in privilegij.

Na OŠ Cirkovce si lahko samo želimo še več takšnih predavanj. Hvala in čestitke gospe Poloni!

Pri organizaciji velikih kongresov in dogodkov je poleg strokovnosti predavatelja, nadvse pomembna tudi energija, ki jo prinese na oder. Polona Požgan je vsekakor ena tistih predavateljic, ki pritegne pozornost poslušalcev, ko teorijo prenese v življenjske primere, s katerimi se lahko poistoveti prav vsak. Na odru je čutiti njeno strast in srčnost, ki se odraža v vsaki njeni besedi in gibu. Stoječe ovacije udeležencev so vsekakor najbolj iskreno priporočilo predavatelja. Polone bomo vedno veseli na naših odrih.

On-line tečaj komunikacije

Govori & Inspiriraj

Spoznajte zlata pravila v komunikaciji.

4 tedenski on-line tečaj komunikacije:

  • Vsak ponedeljek in sredo prejmete posnetek s teorijo.
  • Vsako soboto se dobimo na Zoom klicu.
  • Vsa gradiva znotraj lekcije so dostopna še 30 dni po zaključku tečaja.
  • Vsak udeleženec prejme certifikat.
Poslušati Polono je res pravi balzam za dušo, saj resne, teoretske koncepte na hudomušen način kombinira s primeri iz vsakdanjega življenja. Ob tem na vsa vprašanja odgovarja poglobljeno in nazorno. Tabu tem pri njej ni.
Kompetentnost za tematiko, ki jo poučuje, je čutiti na vsakem srečanju. Najbolj všeč so mi bile njena predanost, jasnost, neposrednost ter avtentičnost - same ključne prvine dobre govornice.
Iskrena hvala za vso pozitivo!
Eva Sever
Eva Sever
psihoanalitična psihoterapevtka na Centru za psihoterapijo Maribor
Tečaj zagotovo priporočam vsakomur, ne glede na to ali potrebuje veščine za nastopanje v javnosti ali ne. To ni samo tečaj, kako govoriti in nastopati v javnosti. To je tečaj, kjer ponovno začutiš svojo notranjo moč: zaveš se, da zmoreš, s tem dvigneš samozavest glede nastopa v javnosti in posledično zmanjšaš strah. In točno to mi je dal ta tečaj. Moram reči, da zna Polona odlično prenašati znanje in izkušnje ter predvsem motivirati.
Želim vam, da še naprej tako predano delite svoje znanje in izkušnje ter odganjate strah pred javnim nastopanjem.
Renata Habjanec
Renata Habjanec
Podjetnica
Govori & Inspiriraj je mnogo več, kot le tečaj javnega nastopanja.
Polona nas je tekom teh štirih tednov popeljala na prav posebno potovanje, kjer smo si udeleženci vzeli čas zase, se ozrli vase in pri tem iskali svoj glas.
Čeprav spoštljivo in izjemno strokovno, je znala s svojo iskrenostjo, toplino in neposrednostjo opozoriti na naše šibke točke in spodrsljaje, ki jih delamo pri govoru, hkrati pa je vedno znova v vsakem izmed nas našla tudi tisto, v čemer smo že dobri in česar se naj tudi v prihodnje poslužujemo.
Govori & Inspiriraj je mnogo več kot le izobraževanje. Je inspiracija ... in dobra naložba vase.
Špela Pačnik
Špela Pačnik
prof. ang. in ped.
Govori & Inspiriraj je tečaj, katerega bi morala obiskati vsaka ženska, ki ima težavo z govorjenjem v javnosti.
Govori & Inspiriraj je tečaj, ki je mene naučil kako povedati, kar mislim, pred večjo skupino ljudi, pa naj bo to v službi ali pa zasebno.
Za mene je bil tečaj še več kot to. Naloge, ki nam jih je dala Polona, so pred mano postavile ogledalo, v katerega se v takšnem smislu že dolgo nisem zazrla.
Polona nas je pripravila do tega, da smo se "sošolke" odprle (ene bolj, druge manj) in govorile odkrito ter s tem dale največ sebi in tudi ena drugi.
Vsekakor priporočam!
Špela Mihalj
dipl. ekonomistka
Sproščenost. Strokovnost. Spodbuda. Podpora.
Jasnost. Preglednost. Postopnost. Dostopnost.
Teorija in praksa.
Ravno prav izzivov, da stopiš iz cone udobja in dejansko narediš spremembo.
Tečaj je odličen, ker nagovarja - ne le govorjenje z drugimi in drugim - ampak tudi govor, ki ga imamo sami s seboj. Dragocena spoznanja o sebi, ki sem jih med tečajem ozavestila, in vsi konkretni Polonini nasveti in namigi mi omogočajo, da sem v vlogi govorke bolj samozavestna in avtentična. Srčno priporočam vsem, ki govorite. :)
Polona, zares sem hvaležna, da sem dobila enkratno priložnost biti del tečaja. ❤
Katja Rinc
Katja Rinc
Hiša srčnih dotikov
Tečaj s Polono mi je predvsem pomagal spoznati sebe. Čutim, da mi je nekako odprl novo poglavje v mojem življenju, ki ga pozdravljam odprtih rok. Močno priporočam VSAKI ženski ne glede na položaj in vloge, ki jih ima.
Online tečaj Govori & Inspiriraj
Karolina Bračko
Podjetnica
Nad sodelovanjem v tečaju "Govori in inspiriraj" sem navdušena.
Zakaj? Zaradi Polonine ENERGIJE. Zaradi strokovnosti in odkritosti.
Preko njenega podajanja vsebine, lekcij, komentarjev, energije, katero sem ob tem čutila, sem sama v sebi naredila premik in bolj odločno, samozavestno stopam po nadaljnji poti. Ne dam se! Hvala.
Mateja Vrbnjak
Mateja Vrbnjak
Podjetnica
Hvala Poloni, super sem bila zadovoljna s tečajem in če bi se še enkrat odločala, bi se še enkrat prijavila.
Ogromno sem se naučila, izgubila sem strah pred javnim nastopanjem in dejansko se počutim bolj suverena in pripravljena na nadaljne nastope.
Mislim, da sem od tečaja Govori & Inspiriraj ogromno odnesla in, da mi bo vso osvojeno znanje ogromno pomagalo v prihodnosti.
Tina Trstenjak
Tina Trstenjak
Olimpijska zmagovalka

Tekom tečaja Govori & Inspiriraj sem dobila mnogo 'aha' momentov in čisto novi pogled na to, kaj komunikacija je.

Polona je s svojo preprostostjo in pozitivno energijo ustvarila prostor, kjer sem se počutila varno in udobno pri izpolnjevanju nalog, za kar sem ji res hvaležna. Se veselim, da vso novo znanje čimprej implementiram v svoj vsakdanjik.

Tanja Labohar

On-line tečaj komunikacije vodij

Vodi & Inspiriraj

On-line tečaj o komunikaciji vodij in odnosih na delovnem mestu. 

Samo za ženske – lastnice podjetij, direktorice in vodje

Brez pretiravanja lahko rečem, da je prijava v Polonin tečaj Vodi & Inspiriraj spremenila moje življenje vodje. Čisto tako, kot v risanki, se je nad mano zasvetila žarnica. :) O veliko temah, dvomih, izzivih, o katerih govori Polona, sem namreč redno razmišljala sama, in naenkrat sem začutila, da je vse padlo na svoje mesto. Zdaj mi je še veliko bolj jasno, po kakšni poti želim kot vodja stopati. Hvala Poloni in njeni ekipi, sedaj se me ne boste več kar tako zlahka znebili! :)
Polona Ambrožič Bombek
Direktorica, Ordinacija idej, d. o. o.
Sodelovanje na tečaju »Vodi & Inspiriraj« je bilo zame velika izkušnja. Prvič sem bila udeleženka takšnega tečaja in moram priznati, da je bilo le-to izvedeno odlično, zanimivo, dinamično in kakovostno. Teme so bile predstavljene na razumljiv način in podkrepljene z vsakdanjimi praktičnimi primeri, s pomočjo katerih lažje razumeš naloge in izzive, s katerimi se srečujejo vodje. Polona, hvala za to izkušnjo!
Sodelovanje v Vodi & Inspiriraj je bilo krasen navdih za nadaljnje delo z ljudmi. Aktualne vsebine, kombinacija individualnega in skupinskega dela. Prava kombinacija v naprej pripravljenih posnetkov in dela v živo. Impresionirali so me krasni gostje in članice, ki so odprto delile svoje izkušnje in izzive pri vodenju… Vse predano je bilo prežeto s krasno energijo in znanjem Polone. Zagotovo nadaljujem z novimi vsebinami, ko bodo na voljo. Polonine izkušnje in znanje bi lahko vodjem predpisovali na recept :). Toplo priporočam. Zdaj mi je še veliko bolj jasno, po kakšni poti želim kot vodja stopati. Hvala Poloni in njeni ekipi, sedaj se me ne boste več kar tako zlahka znebili! :)
Simona Bratina
Podjetnica
S tečajem sem bila zelo zadovoljna, zelo uporabne vsebine, informacije in napotki za vodenje, komunikacijo in delovanje tako v poklicnem kot zasebnem življenju. Vsekakor priporočam!
Polona me je z lahkoto prepričala v to, da je skrb vodje za zaposlene in vlaganje v odnose najboljša naložba za uspešno delo in trajni generator zadovoljstva na delovnem mestu. Podala nam je konkretna navodila, strokovno podlago za to, številne primere iz prakse in vse to začinila z ženskostjo. To je vsekakor tečaj, ki ga želiš nadaljevati v redna srečanja s Polono.
Mojca Ivankovič Kacjan, dr. med.
Zasebna otroška in šolska ambulanta, Mojca Ivankovič Kacjan

Predavanje Govori & Inspiriraj

Komunikacija je najbolj pomembna, pa hkrati najbolj spregledana veščina 21. stoletja

Najbolj spregledana, ker nas nikoli nihče ni učil komunicirati. 

Najbolj pomembna pa zato, ker z njo ustvarjamo medosebne odnose (tako privat, kot na delovnem mestu).

Ga. Polona Požgan je s svojo profesionalnostjo, odprtostjo in energijo poskrbela za sproščenost, pozornost in motivacijo udeležencev in nam s posebnim pristopom in primeri predala znanje o komunikaciji in pomenu medsebojnega sporazumevanja, kar bomo uporabili pri svojem delu in tudi v vsakdanjem življenju. Za doživeto predavanje se vam zahvaljujemo in vam želimo uspešno delo še naprej.
Polona je prava profesionalka. 100% pripravljena na delo, zmeraj 100% predana. In za razliko od mnogih igralcev oz. akterjev na sceni pride med ljudi dobre volje, s pozitivnim odnosom do vseh članov ekipe, da o publiki ne govorim.
Peter Bratuša
režiser, Felina Films
Ga. Polona je zelo neposredna, profesionalna predavateljica. Vsebino je podala  sproščeno, razumljivo, jasno. Čutilo se je, da vsebino dobro pozna. Vsi zaposleni smo bili s predavanjem zelo zadovoljni. Prav tako bi pohvalila ga. Vesno, ki je sodelovala pri sami organizaciji predavanja.  Hvala.
Tatjana Tušar
vodje službe za organizacijo in kadre, SB Jesenice

GLAVNA ZAČIMBA = GOSTOLJUBJE

(Predavanje za zaposlene v gostinstvu, hotelirstvu, turizmu)

Kakšna je razlika med strežbo in gostoljubljem?

Dober servis pozabimo, gostoljubje si zapomnimo za vselej.

Gospa Požgan je udeležence predavanja na prijeten način znala motivirati in vzpodbuditi k razmišljanju. Predavanje vsem toplo priporočamo.
Polonino predavanje Glavna začimba = gostoljubje je bilo na naši zbornici odlično obiskano. Slušatelji smo ji z zanimanjem prisluhnili in dve uri sta prehitro minili. Delamo v takšni storitveni dejavnosti, da smo močno vpeti predvsem v delo in pozabljamo, da moramo veliko narediti tudi za odnose med zaposlenimi, osebno rast in odprte pogovore. S takšnimi predavanji delamo drobne, a uspešne korake h kvalitetnejšemu življenju in toplejšim odnosom. Vsekakor priporočamo!