O meni

Polona Požgan je po osnovni izobrazbi diplomirana zgodovinarka in diplomirana politologinja. Vendar se s svojo stroko ni nikoli zares ukvarjala. Se pa zadnjih 24 let ukvarja z mislimi, z besedami in s stavki. Obrača, prilagaja, izvaja in interpretira jih na radiu, na televiziji, občasno na gledaliških odrih, predvsem pa preko predavanj, tečajev in delavnic, ki jih izvaja tako v živo, kot tudi v on-line obliki. 
 
Njeni najbolj vidni projekti so:
 
1. Govori&Inspiriraj (mesečni tečaj komunikacije v on-line obliki, namenjen izključno ženskam), 
2. Vodi&Inspiriraj (mesečni tečaj o vodenju in komunikaciji vodij, namenjen izključno ženskam), 
3. Komunikacija in Javni nastop (self-study program, 21 posnetkov v 21-ih dneh) 
4. Prijazno je biti Prijazen (90-minutno motivacijsko predavanje, namenjeno podjetjem)
 
Besede, ki jih Polona prenaša ljudem, so njena največja strast. Njena služba je hkrati njen hobi, najlepše pri njenem delu pa je, da vsak program, ki ga naredi, vsako poglavje, ki ga naštudira, pomeni tako osebno rast za njo samo, kot za udeležence njenih programov. Za Polono je smisel življenja prav osebna rast in spoznavanje samih sebe, podlaga za oboje pa je seveda komunikacija. S tem je krog sklenjen:) 
 
Polona sama pravi, da je njena najbolj pomembna in najbolj zvezdniška vloga v življenju gotovo ta, da je mama. Sinova Maks in Karli obiskujeta osnovno šolo, Polona pa, skupaj s svojo družino, živi v Mariboru. 

V medijih

Certifikati

Ultimate leadership certifikat Polone Požgan, Mindwalley, Keith Ferrazzi
Certifikat Polone Požgan Speak and Inspire with Lisa Nichols Mindwalley
certifikat becoming limitless
Certifikat woohoo academy Polone Požgan