Ti je ime znano? :) Mogoče ti je… Dolga leta sem ti namreč govorila “dobro jutro” iz radijskih postaj in dajala (bolj ali manj:) uporabne nasvete po televiziji.

Morda sem vstopila v podjetje, v katerem delaš – kot predavateljica komunikacije ali kot motivacijska govornica.

Morda pa še sploh nisi slišala zame in sem zato še bolj hvaležna, da si tu.

Velikokrat slišim vprašanje, kaj delam, odkar nisem več na radiu in televiziji…

Delam to, kar sem delala že takrat – že več kot 24 let se ukvarjam z mislimi, besedami in stavki. Torej, z vsem tistim, s čimer ustvarjamo odnose. Odnose s sabo in z drugimi.

Predavam, nastopam in skorajda vsak dan obiščem drug kraj v Sloveniji. Vstopam v podjetja, nastopam na konferencah, nagovarjam najrazličnejše ljudi, največkrat v živo, včasih pa tudi v online obliki.

Najraje imam motivacijske nastope, preko katerih lahko ljudi učim, sprostim in nasmejim.

Slednje je bil od nekdaj moj cilj, smatram namreč, da se (še posebej tisti v kategoriji nad 35 let) smejemo (pre)redko ali pa preveč “kislo” :)

Moja avtorska predavanja so Govori&Inspiriraj, Prijazno je biti Prijazen, rEvolucija Ženske in Resno je Stresno.

Na nastopih in predavanjih skušam ljudem dati sebe. Svojo energijo, svoj smeh, svoje znanje, svojo ranljivost, svojo nepopolnost, svoja spoznanja. Z njimi delim svoje vzpone in padce.

Največ in najraje delam z ženskami in za ženske.

Ponosna sem, da nimam le službe – imam poslanstvo.

In kdo sem takrat, ko ne delam?

Sem mama. Z vsem srcem, veseljem, upanjem in strahovi. Sem partnerka. Z vso ljubeznijo in “neobljubami” o večnosti. Vse ostale vloge pridejo za tem :)

Predvsem pa se trudim, da sem pristna Polona, ki ni samo mama in partnerka in hči in prijateljica. Sebi skušam dati tisto, kar potrebujem za to, da jaz ostajam jaz.

Med slednje pogosto spadajo samota, umik med štiri stene našega doma in pobeg na različne konce sveta z meni ljubimi osebami.

Certifikati

Zadnje objave

Ločenka

Sem ločena. Kako strašljiv, srhljiv, določen, mračen stavek. Kot etiketa, ki ti jo nekdo pritisne na sredo čela in s katero boš morala celo življenje

Preberi več »