O Poloni Požgan

Polona Požgan je po osnovni izobrazbi diplomirana zgodovinarka in diplomirana politologinja. Vendar se s svojo stroko ni nikoli zares ukvarjala. Se pa zadnjih 24 let ukvarja z mislimi, z besedami in s stavki. Nekoč jih je obračala, prilagajala, izvajala in interpretirala na radiu, na televiziji, občasno na gledaliških odrih, danes pa predvsem preko predavanj, tečajev in delavnic, ki jih izvaja tako v živo, kot tudi v on-line obliki. 
 
Njeni najbolj odmevni projekti so:
 
  • Prijazno je biti prijazen, največkrat izvajano predavanje, ki si ga je ogledalo že več kot 20.000 obiskovalcev. Govori o komunikaciji, ki je ključna za ustvarjanje dobrih medosebnih odnosov.
  • rEvolucija Ženske – 15-dnevna Zoom delavnica za  ženske: za boljšo samopodobo, večjo samozavest in več poguma v komunikaciji. 
  • Vodi & Inspiriraj – šest-tedenski online tečaj o komunikaciji vodij in odnosih na delovnem mestu. 
  • Govori & Inspiriraj – štiri-tedenski on-line tečaj komunikacije. 
Besede, ki jih Polona prenaša ljudem, so njena največja strast. Njena služba je hkrati njen hobi, najlepše pri njenem delu pa je, da vsak program, ki ga naredi, vsako poglavje, ki ga naštudira, pomeni tako osebno rast za njo samo, kot tudi za udeležence njenih programov. Za Polono je smisel življenja prav osebna rast in spoznavanje same sebe, podlaga za oboje pa je seveda komunikacija. S tem je krog sklenjen:) 
 
Svoje znanje o komunikaciji je Polona leta 2022 delila tudi v njenem knjižnem prvencu Govori in inspiriraj.
 
Polona sama pravi, da je njena najbolj pomembna in najbolj zvezdniška vloga v življenju gotovo ta, da je mama. Sinova Maks in Karli obiskujeta osnovno šolo, Polona pa, skupaj s svojo družino, živi v Mariboru. 
 
 
 

Certifikati

Zadnje objave

Ločenka

Sem ločena. Kako strašljiv, srhljiv, določen, mračen stavek. Kot etiketa, ki ti jo nekdo pritisne na sredo čela in s katero boš morala celo življenje

Preberi več »