O Poloni Požgan

Polona Požgan je po osnovni izobrazbi diplomirana zgodovinarka in diplomirana politologinja. Vendar se s svojo stroko ni nikoli zares ukvarjala. Se pa zadnjih 24 let ukvarja z mislimi, z besedami in s stavki. Obrača, prilagaja, izvaja in interpretira jih na radiu, na televiziji, občasno na gledaliških odrih, predvsem pa preko predavanj, tečajev in delavnic, ki jih izvaja tako v živo, kot tudi v on-line obliki. 
 
Njeni najbolj vidni projekti so:
 
  • Najbolj obiskano predavanje za podjetja Prijazno je biti prijazen, ki si ga je ogledalo že več kot 20.000 obiskovalcev. Govori o komunikaciji, ki je ključna za ustvarjanje dobrih medosebnih odnosov.
  • rEvolucija Ženske – 15-dnevna Zoom delavnica za  ženske: za boljšo samopodobo, večjo samozavest in več poguma v komunikaciji. 
  • Vodi & Inspiriraj – šest-tedenski online tečaj o komunikaciji vodij in odnosih na delovnem mestu. 
  • Govori & Inspiriraj – štiri-tedenski on-line tečaj komunikacije. 
 
Besede, ki jih Polona prenaša ljudem, so njena največja strast. Njena služba je hkrati njen hobi, najlepše pri njenem delu pa je, da vsak program, ki ga naredi, vsako poglavje, ki ga naštudira, pomeni tako osebno rast za njo samo, kot za udeležence njenih programov. Za Polono je smisel življenja prav osebna rast in spoznavanje samih sebe, podlaga za oboje pa je seveda komunikacija. S tem je krog sklenjen:) 
 
Polona sama pravi, da je njena najbolj pomembna in najbolj zvezdniška vloga v življenju gotovo ta, da je mama. Sinova Maks in Karli obiskujeta osnovno šolo, Polona pa, skupaj s svojo družino, živi v Mariboru. 
 
 
 

Certifikati

Zadnje objave