Predavanja o komunikaciji

Govori & Inspiriraj

Predavanja o komunikaciji

Govori & Inspiriraj

Predavanja o komunikaciji

Komunikacija je najbolj pomembna, pa hkrati najbolj spregledana veščina 21. stoletja. Najbolj spregledana, ker nas nikoli nihče ni učil komunicirati. Najbolj pomembna pa zato, ker z njo ustvarjamo medosebne odnose (tako privat, kot na delovnem mestu).

Predavanja za podjetja potekajo po dogovoru, možna so v izvedbi:

 • 3 pedagoške ure
 • 4 pedagoške ure
 • 6 pedagoških ur
 • Vsebina predavanja

  Poudarek je na tematikah, ki vašim zaposlenim najbolj koristijo, večinoma pa se dotikamo tudi naslednjih vsebin: 

  1. kako ustvariti dober prvi vtis (pri sodelavcih, poslovnih partnerjih in strankah)?
  2. kako predstaviti sebe, podjetje in/ali izdelek oz. storitev?
  3. kako si pripraviti dober govor/prezentacijo in kako jo odlično izvesti?
  4. kakšen pomen ima pri našem govorjenju in nastopanju neverbalna komunikacija (govorica telesa) in na kaj bodimo še posebej pozorni (drža, roke, pogled)?
  5. kako se soočiti s stresom, tremo, strahom?
  6. kako prikriti/zmanjšati tremo in kako delovati bolj samozavestno?
  7. kako govoriti, da bomo čim bolj avtentični?
  8. kako postati boljši poslušalec?

  Po želji dodamo še poslovni bonton, osnove pisne in osnove poslovne komunikacije.  

  Število slušateljev na predavanjih ni omejeno, na delavnicah pa je maksimalno število sodelujočih 12. 

  Cena predavanja

  Cena posameznega predavanja je odvisna od števila ur in števila slušateljev.
  Za ponudbo in več informacij pišite na tilen@retorik.si*

  * Za osnovnošolce, dijake in študente je cena predavanj 50% nižja.

  Preverite razpoložljivost

  Ga. Polona Požgan je s svojo profesionalnostjo, odprtostjo in energijo poskrbela za sproščenost, pozornost in motivacijo udeležencev in nam s posebnim pristopom in primeri predala znanje o komunikaciji in pomenu medsebojnega sporazumevanja, kar bomo uporabili pri svojem delu in tudi v vsakdanjem življenju. Za doživeto predavanje se vam zahvaljujemo in vam želimo uspešno delo še naprej.
  Polona je prava profesionalka. 100% pripravljena na delo, zmeraj 100% predana. In za razliko od mnogih igralcev oz. akterjev na sceni pride med ljudi dobre volje, s pozitivnim odnosom do vseh članov ekipe, da o publiki ne govorim.
  Peter Bratuša
  režiser, Felina Films
  Pri organizaciji velikih kongresov in dogodkov je poleg strokovnosti predavatelja, nadvse pomembna tudi energija, ki jo prinese na oder. Polona Požgan je vsekakor ena tistih predavateljic, ki pritegne pozornost poslušalcev, ko teorijo prenese v življenjske primere, s katerimi se lahko poistoveti prav vsak. Na odru je čutiti njeno strast in srčnost, ki se odraža v vsaki njeni besedi in gibu. Stoječe ovacije udeležencev so vsekakor najbolj iskreno priporočilo predavatelja. Polone bomo vedno veseli na naših odrih.
  Polona nam je na prijeten, sproščen in zabaven način “odpirala oči” in pomagala do uvida v nekatera naša napačna ravnanja in reakcije v različnih življenjskih situacijah, hkrati pa nam ponudila rešitve v obliki ustreznejših odzivov. Vse s ciljem prijaznejšega in s tem prijetnejšega sodelovanja ter sobivanja tako v službi, kot v zasebnem življenju.
  Robert Potočnik
  direktor, Trubarjev dom upokojencev
  Ga. Polona je zelo neposredna, profesionalna predavateljica. Vsebino je podala  sproščeno, razumljivo, jasno. Čutilo se je, da vsebino dobro pozna. Vsi zaposleni smo bili s predavanjem zelo zadovoljni. Prav tako bi pohvalila ga. Vesno, ki je sodelovala pri sami organizaciji predavanja.  Hvala.
  Tatjana Tušar
  vodje službe za organizacijo in kadre, SB Jesenice

  Ne morem se odločiti ali je bila to najbolj smešna monokomedija v mojem življenju z nadnaravno karizmatično glavno igralko ali navdihujoče strokovno predavanje z neštetimi življenjskimi nauki v katerih smo se našli prav vsi.

  Malce so me od smeha bolele trebušne mišice, ampak je bilo vredno in nepozabno. Toplo priporočam!

  Pozdravljen,
  Naši sindikalni zaupniki, ki so bili prisotni na seminarju SZSVS, kjer je predavala Polona, so nad predavanjem bili resnično zelo zelo zelo navdušeni. Če se sliši, da pretiravam, se narobe sliši, ker je z zapisano besedo težko opisati pozitivne odzive, ki smo jih na sindikatu prejeli. Dobila sem celo informacijo, da so nekateri sindikalni zaupniki to predavanje priporočili direktorjem v njihovih zavodih, ker je tako odlično, da bo sigurno pripomoglo k boljši delovni klimi v zavodih.
  Še enkrat najlepša hvala za sodelovanje. Z lepimi pozdravi,
  Polona Tanšek Aškerc
  generalna sekretarka