POHITI: Prijave možne le še
dni
ur
minut
sekund
ali do zapolnitve mest!

Govori & Inspiriraj v številkah:

Kaj zajema 4 tedenski online tečaj komunikacije Govori & Inspiriraj:

Vsak ponedeljek in sredo prejmeš posnetek s teorijo v povezavi z novo lekcijo – preko posebne platforme, posnetke pa si lahko pogledaš v miru, kadarkoli in kjerkoli. Tudi večkrat :)

V soboto pa se ob 9. uri dobimo v živo – na Zoom delavnici, kjer teorijo prenesemo v prakso in imaš priložnost za dodatna podvprašanja, če delavnico zamudiš, pa si jo lahko ogledaš tudi “za nazaj”.

Tečaj seveda poteka v zaprti FB skupini, tako se ti ne bo treba nikamor voziti.

Program je sledeč:

Prvi teden: Zlata pravila komunikacije + Poslovni bonton

Znanje o poslovnem bontonu in zlatih pravilih ti bo pomagalo, da se nikoli več na znajdeš v profesionalni situaciji, v kateri ti je nerodno ali neprijetno zgolj zato, ker ne veš točno, kakšna so “pravila”.

 • Kako narediti dober prvi vtis? Koliko časa imamo za to?
 • Kako profesionalno pozdraviti in predstaviti sebe ali podjetje?
 • Kako komunicirati s strankami (vikanje/tikanje, rokovanje, predstavitve)?

Drugi teden: Neverbalna komunikacija

Z besedami prenašamo vsebino, z neverbalno komunikacijo pa gradimo odnose. Če samo govoriš in ne uporabljaš telesne komunikacije, zmanjšaš vpliv svojega sporočila za 70%!

 • Kam z rokami, rameni, nogami?
 • Kakšna je poslovna drža – kam in kako gledati?
 • Koliko se smehljati in kdaj?
 • Kako govoriti “s telesom” ter pridobiti pozornost in poslušanje?

Tretji teden: Govor

Urjenje v uspešnem (javnem) govorjenju ti na široko odpira vrata do samozavesti in suverenosti, ki jo potrebuješ za prepričljivo ter jasno izražanje. Ne skrbi – ta sklop ti bo pomagal, tudi če si prepričana, da nimaš “talenta” za javno nastopanje : )

 • Kako pripraviti dober govor?
 • Kako prepričevati in argumentirati svoje stališče?

Četrti teden: Trema

Ne bomo govorili le o nastopanju na odru – to se večini dogaja bolj redko, ne? Posvetili se bomo “nastopom” v službi, na sestankih, pred večjim številom ljudi ali pred enim samim posameznikom, od katerega je odvisna naša kariera ali naše življenje. Takrat je strah tisti, ki nas večkrat hromi, in točno ta strah bo glavna tema tega tedna.

 • Zakaj sploh dobimo tremo?
 • Kako zmanjšati tremo in odpraviti stres?
 • Kako se prepričati, da smo “dovolj dobri”?
 • Kako se pripraviti, kako dihati, kako zaključiti govor?

Kaj pridobiš s tečajem Govori & Inspiriraj:

Nikoli več v življenju ne boš o komunikaciji razmišljala na tak način, kot si do sedaj.

Ugotovila boš, da “nadarjenost” s tem nima veliko veze…

…in spoznala boš, da ni toliko pomembno, kaj o nas mislijo drugi, ampak da dosti več šteje to, kar o sebi mislimo same.

“Všečki” drugih bodo samo še dodana vrednost :)

Naučila se boš:

POHITI: Prijave možne le še
dni
ur
minut
sekund
ali do zapolnitve mest!

Kot udeležnka tečaja prejmeš tudi najboljše možno gradivo...

Podpisano knjigo Govori in Inspiriraj, s katero boš lahko svoje znanje, pridobljeno v tečaju, vedno znova izpopolnjevala in nadgrajevala.

Zahvaljujoč tečaju že 250+ žensk komunicira bolj samozavestno in sproščeno:

Poslušati Polono je res pravi balzam za dušo, saj resne, teoretske koncepte na hudomušen način kombinira s primeri iz vsakdanjega življenja. Ob tem na vsa vprašanja odgovarja poglobljeno in nazorno. Tabu tem pri njej ni.
Kompetentnost za tematiko, ki jo poučuje, je čutiti na vsakem srečanju. Najbolj všeč so mi bile njena predanost, jasnost, neposrednost ter avtentičnost - same ključne prvine dobre govornice.
Iskrena hvala za vso pozitivo!
Eva Sever
Eva Sever
psihoanalitična psihoterapevtka na Centru za psihoterapijo Maribor
Tečaj zagotovo priporočam vsakomur, ne glede na to ali potrebuje veščine za nastopanje v javnosti ali ne. To ni samo tečaj, kako govoriti in nastopati v javnosti. To je tečaj, kjer ponovno začutiš svojo notranjo moč: zaveš se, da zmoreš, s tem dvigneš samozavest glede nastopa v javnosti in posledično zmanjšaš strah. In točno to mi je dal ta tečaj. Moram reči, da zna Polona odlično prenašati znanje in izkušnje ter predvsem motivirati.
Želim vam, da še naprej tako predano delite svoje znanje in izkušnje ter odganjate strah pred javnim nastopanjem.
Renata Habjanec
Renata Habjanec
Podjetnica
Govori & Inspiriraj je mnogo več, kot le tečaj javnega nastopanja.
Polona nas je tekom teh štirih tednov popeljala na prav posebno potovanje, kjer smo si udeleženci vzeli čas zase, se ozrli vase in pri tem iskali svoj glas.
Čeprav spoštljivo in izjemno strokovno, je znala s svojo iskrenostjo, toplino in neposrednostjo opozoriti na naše šibke točke in spodrsljaje, ki jih delamo pri govoru, hkrati pa je vedno znova v vsakem izmed nas našla tudi tisto, v čemer smo že dobri in česar se naj tudi v prihodnje poslužujemo.
Govori & Inspiriraj je mnogo več kot le izobraževanje. Je inspiracija ... in dobra naložba vase.
Špela Pačnik
Špela Pačnik
prof. ang. in ped.
Govori & Inspiriraj je tečaj, katerega bi morala obiskati vsaka ženska, ki ima težavo z govorjenjem v javnosti.
Je tečaj, ki je mene naučil kako povedati, kar mislim, pred večjo skupino ljudi, pa naj bo to v službi ali pa zasebno.
Naloge, ki nam jih je dala Polona, so pred mano postavile ogledalo, v katerega se v takšnem smislu že dolgo nisem zazrla.
Polona nas je pripravila do tega, da smo se "sošolke" odprle (ene bolj, druge manj) in govorile odkrito ter s tem dale največ sebi in tudi ena drugi.
Vsekakor priporočam!
Špela Mihalj
dipl. ekonomistka

Tekom tečaja Govori & Inspiriraj sem dobila mnogo 'aha' momentov in čisto novi pogled na to, kaj komunikacija je.

Polona je s svojo preprostostjo in pozitivno energijo ustvarila prostor, kjer sem se počutila varno in udobno pri izpolnjevanju nalog, za kar sem ji res hvaležna. Se veselim, da vso novo znanje čimprej implementiram v svoj vsakdanjik.

Tanja Labohar
Sproščenost. Strokovnost. Spodbuda. Podpora.
Jasnost. Preglednost. Postopnost. Dostopnost.
Teorija in praksa.
Ravno prav izzivov, da stopiš iz cone udobja in dejansko narediš spremembo.
Tečaj je odličen, ker nagovarja - ne le govorjenje z drugimi in drugim - ampak tudi govor, ki ga imamo sami s seboj. Dragocena spoznanja o sebi, ki sem jih med tečajem ozavestila, in vsi konkretni Polonini nasveti in namigi mi omogočajo, da sem v vlogi govorke bolj samozavestna in avtentična. Srčno priporočam vsem, ki govorite. :)
Polona, zares sem hvaležna, da sem dobila enkratno priložnost biti del tečaja. ❤
Katja Rinc
Katja Rinc
Hiša srčnih dotikov
Tečaj s Polono mi je predvsem pomagal spoznati sebe. Čutim, da mi je nekako odprl novo poglavje v mojem življenju, ki ga pozdravljam odprtih rok. Močno priporočam VSAKI ženski ne glede na položaj in vloge, ki jih ima.
Online tečaj Govori & Inspiriraj
Karolina Bračko
Podjetnica
Nad sodelovanjem v tečaju "Govori in inspiriraj" sem navdušena.
Zakaj? Zaradi Polonine ENERGIJE. Zaradi strokovnosti in odkritosti.
Preko njenega podajanja vsebine, lekcij, komentarjev, energije, katero sem ob tem čutila, sem sama v sebi naredila premik in bolj odločno, samozavestno stopam po nadaljnji poti. Ne dam se! Hvala.
Mateja Vrbnjak
Mateja Vrbnjak
Podjetnica
Hvala Poloni, super sem bila zadovoljna s tečajem in če bi se še enkrat odločala, bi se še enkrat prijavila.
Ogromno sem se naučila, izgubila sem strah pred javnim nastopanjem in dejansko se počutim bolj suverena in pripravljena na nadaljne nastope.
Mislim, da sem od tečaja Govori & Inspiriraj ogromno odnesla in, da mi bo vso osvojeno znanje ogromno pomagalo v prihodnosti.
Tina Trstenjak
Tina Trstenjak
Olimpijska zmagovalka

Polona Požgan je ena izmed tistih magnetičnih žensk, z izrednim občutkom za druge, ki sočloveku daje občutek življenjskega vodila: "Živi in pusti živeti!"

Ženske uči poguma in praktičnih veščin za izražanje svoje edinstvenosti tako na verbalen kot tudi zelo zanimiv neverbalen način.

Ob upoštevanju koristnih nasvetov, lažje sproščam določene blokade oz. strahove, s čimer si lažje ustvarjam srečnejše in bolj izpolnjeno življenje.

Če ste tudi ve že večkrat slišale stavek: "Pa saj ti me sploh ne poslušaš, kaj ti govorim!", potem je to vsekakor "alarm" za obisk tečaja "Govori & Inspiriraj" 🤗

Petra Bračko
Tina
Read More
Najbolj všeč? Sproščenost, komunikacija, hitri odgovori na vprašanja, odzivnost. Pridobila? VELIKO! <3 Tako za svojo ekipo, katere del je vključen v program, kot zase. Zrasla, kot zraseš vsakič, ko se želiš česa naučiti. Predvsem pa sem si zapomnila veliko stvari, ki jih lahko uporabljam vsak dan. Velik objem Vsem, krasni ste!
Maja
Read More
Hvala za vse, Polona in ostali soustvarjalci skupine. Všečno? Zelo! Odprtost, pristnost, jasnost, sproščenost, vse podano znanje, odzivnost. Ravno pravšnja mera izzivov. Vsakič znova sem se veselila, da bom poslušala, kaj bo Polona posredovala med nas. Kaj sem odnesla? Veliko. To zaznavam v vsakodnevnem odnosu med seboj in drugimi. Nekje v podzavesti so se mi dobro usedle nekatere Polonine besede, ki sem jih očitno morala še bolj ozavestiti. Tudi vsak dan se zavem, da se v nekaterih delih moja komunikacija spreminja. Če si priznaš, da se učiš celo življenje, je to naravna posledica. 😉
Previous
Next

100% garancija na zadovoljstvo

Prepričana sem, da boš zahvaljujoč temu tečaju osvojila nove komunikacijske veščine, ki ti bodo omogočile bolj samozavestno in sproščeno nastopanje – javno, poslovno, zasebno ali kakršnokoli že.

7. januarja se bo začela 14. izvedba tega tečaja – in do zdaj smo dobili le pozitivne odzive.

Če vseeno tečaj predelaš (pregledaš vse video lekcije in si prisotna na vseh delavnicah v živo) ter ugotoviš, da s tečajem nisi zadovoljna in ni vreden svoje cene, nam to preprosto sporoči v roku 30 dni od konca tečaja in vrnili ti bomo polno kupnino – brez vprašanj.

POHITI: Prijave možne le še
dni
ur
minut
sekund
ali do zapolnitve mest!

Komunikacija je kot šport, pri katerem uporabljamo celo telo. V govorjenje moramo dati celega sebe. Zgodbo moramo pokazati, ne samo povedati.

Pridruži se tečaju Govori&Inspiriraj :

Pričetek tečaja: 7. januar 2024

Cena: 156 € + DDV

Pogosta vpašanja

1. Kje in kdaj se odvija tečaj?

Tečaj se prične 7. januarja, traja kar 4 tedne in poteka preko FB skupine, tako da se ti ni potrebno nikamor voziti.

Zajema video lekcije, ki jih preko posebne platforme prejmeš vsak ponedeljek in sredo v obliki posnetkov in si jih lahko ogledaš kadarkoli, tudi večkrat.

Vključuje pa tudi sobotne Zoom delavnice v živo s Polono Požgan, kjer lahko Poloni zastaviš tudi svoja vprašanja. Delavnice potekajo ob 9. uri, če se jih ne moreš udeležiti, pa si jih preprosto ogledaš, ko utegneš.

2. Ali bo na voljo posnetek tečaja, če se ga ne morem udeležiti v živo?

Seveda. Tečaj je razdeljen na dva “dela” – teorijo v vsakem primeru prejmeš v obliki posnetkov, ki si jih lahko ogledaš kadarkoli (tudi večkrat), delavnice v živo, kjer teorijo prenesemo v prakso, pa so ti prav tako na voljo v obliki posnetka.

Se ti pa vseeno splača delavnico poslušati v živo, če je to le možno, saj imaš potem priložnost Poloni zastaviti vprašanje, na katerega morda drugače ne bi dobila odgovora, ki ti bo izjemno koristen.

3. Ali lahko med tečajem Poloni zastavim vprašanje?

Vsekakor, tečaj vključuje tudi 4 Zoom delavnice s Polono Požgan, kjer so vprašanja zelo dobrodošla– a le za tiste, ki se nam dejansko pridružite v živo.

Joj, program ni več na voljo!

Veseli bomo, če se nam pridružite v kakšnem drugem programu.