ON-LINE TEČAJ
Govori &
Inspiriraj

Pričetek: 22. oktober 2023

Preberi več

ON-LINE TEČAJ GOVORI & INSPIRIRAJ

Spoznaj zlata pravila v komunikaciji.

4 tedenski on-line tečaj komunikacije:
 
 • Vsak ponedeljek in sredo prejmeš posnetek s teorijo.
 • Vsako soboto se dobimo na Zoom klicu.
 • Vsa gradiva znotraj lekcije so dostopna še 30 dni po zaključku tečaja.
 • Vsaka udeleženka prejme certifikat.

Pričetek: 22. oktober 2023

Kot udeležnka tečaja prejmeš tudi najboljše možno gradivo

Podpisano knjigo Govori in Inspiriraj, s katero boš lahko svoje znanje, pridobljeno v tečaju, vedno znova izpopolnjevala in nadgrajevala.

Kaj zajema on-line tečaj komunikacije Govori & Inspiriraj?

Prvi teden: Zlata pravila komunikacije + Poslovni bonton

 • Kako narediti dober prvi vtis?
 • Koliko časa imamo za to?
 • Kako pozdraviti in predstaviti sebe ali podjetje?
 • Kako komunicirati s strankami?

Drugi teden: Neverbalna komunikacija

 • Kam z rokami?
 • Kakšna je poslovna drža in kam in kako gledati?

Tretji teden: Govor

 • Kako pripraviti dober govor?
 • Kako prepričevati in argumentirati svoje stališče?
 • Implementacija

Četrti teden: Trema

 • Kako zmanjšati tremo in odpraviti stres?

Kaj boste pridobili s tečajem Govori & Inspiriraj?

Nikoli v življenju več ne boste o komunikaciji in o tem, koliko ste zanjo ‘nadarjeni’ ali ‘nenadarjeni’ razmišljali na tak način, kot ste do sedaj.

Spoznali boste zakonitosti dobrega govora in spoznali boste, da ni toliko pomembno, kaj o nas mislijo drugi, ampak da dosti več šteje to, kar o sebi mislimo sami.

Lajki drugih bodo samo še dodana vrednost:)

Česa se boste naučili?

 • kako govoriti, da vaše sporočilo ljudem ne bo šlo ‘pri enem ušesu not in pri drugem ven’,
 • osnove o neverbalni komunikaciji,
 • zmanjševali in prekrivali bomo tremo in strah pred govorjenjem/javnim nastopanjem,
 • ponovno boste našli svoj glas (ne samo v fizičnem smislu:).

En mesec, vsak teden dve lekciji, vsak teden možnost za vaša vprašanja in moje odgovore, vsak dan drobni nasveti povezani s komunikacijo.

Kje?

V zaprti FB skupini. Tako se vam ne bo treba nikamor voziti, posnetke boste lahko pogledali v miru, kadarkoli in kjerkoli. Večkrat.

Komunikacija je kot šport,
pri katerem uporabljamo celo telo.
V govorjenje moramo dati celega sebe. Zgodbo moramo pokazati, ne samo povedati.

Pričetek tečaja: 22. oktober 2023

Cena programa: 156 EUR + DDV

Kaj so o programu povedali udeleženci?

Poslušati Polono je res pravi balzam za dušo, saj resne, teoretske koncepte na hudomušen način kombinira s primeri iz vsakdanjega življenja. Ob tem na vsa vprašanja odgovarja poglobljeno in nazorno. Tabu tem pri njej ni.
Kompetentnost za tematiko, ki jo poučuje, je čutiti na vsakem srečanju. Najbolj všeč so mi bile njena predanost, jasnost, neposrednost ter avtentičnost - same ključne prvine dobre govornice.
Iskrena hvala za vso pozitivo!
Eva Sever
Eva Sever
psihoanalitična psihoterapevtka na Centru za psihoterapijo Maribor
Tečaj zagotovo priporočam vsakomur, ne glede na to ali potrebuje veščine za nastopanje v javnosti ali ne. To ni samo tečaj, kako govoriti in nastopati v javnosti. To je tečaj, kjer ponovno začutiš svojo notranjo moč: zaveš se, da zmoreš, s tem dvigneš samozavest glede nastopa v javnosti in posledično zmanjšaš strah. In točno to mi je dal ta tečaj. Moram reči, da zna Polona odlično prenašati znanje in izkušnje ter predvsem motivirati.
Želim vam, da še naprej tako predano delite svoje znanje in izkušnje ter odganjate strah pred javnim nastopanjem.
Renata Habjanec
Renata Habjanec
Podjetnica
Govori & Inspiriraj je mnogo več, kot le tečaj javnega nastopanja.
Polona nas je tekom teh štirih tednov popeljala na prav posebno potovanje, kjer smo si udeleženci vzeli čas zase, se ozrli vase in pri tem iskali svoj glas.
Čeprav spoštljivo in izjemno strokovno, je znala s svojo iskrenostjo, toplino in neposrednostjo opozoriti na naše šibke točke in spodrsljaje, ki jih delamo pri govoru, hkrati pa je vedno znova v vsakem izmed nas našla tudi tisto, v čemer smo že dobri in česar se naj tudi v prihodnje poslužujemo.
Govori & Inspiriraj je mnogo več kot le izobraževanje. Je inspiracija ... in dobra naložba vase.
Špela Pačnik
Špela Pačnik
prof. ang. in ped.
Govori & Inspiriraj je tečaj, katerega bi morala obiskati vsaka ženska, ki ima težavo z govorjenjem v javnosti.
Govori & Inspiriraj je tečaj, ki je mene naučil kako povedati, kar mislim, pred večjo skupino ljudi, pa naj bo to v službi ali pa zasebno.
Za mene je bil tečaj še več kot to. Naloge, ki nam jih je dala Polona, so pred mano postavile ogledalo, v katerega se v takšnem smislu že dolgo nisem zazrla.
Polona nas je pripravila do tega, da smo se "sošolke" odprle (ene bolj, druge manj) in govorile odkrito ter s tem dale največ sebi in tudi ena drugi.
Vsekakor priporočam!
Špela Mihalj
dipl. ekonomistka

Tekom tečaja Govori & Inspiriraj sem dobila mnogo 'aha' momentov in čisto novi pogled na to, kaj komunikacija je.

Polona je s svojo preprostostjo in pozitivno energijo ustvarila prostor, kjer sem se počutila varno in udobno pri izpolnjevanju nalog, za kar sem ji res hvaležna. Se veselim, da vso novo znanje čimprej implementiram v svoj vsakdanjik.

Tanja Labohar
Sproščenost. Strokovnost. Spodbuda. Podpora.
Jasnost. Preglednost. Postopnost. Dostopnost.
Teorija in praksa.
Ravno prav izzivov, da stopiš iz cone udobja in dejansko narediš spremembo.
Tečaj je odličen, ker nagovarja - ne le govorjenje z drugimi in drugim - ampak tudi govor, ki ga imamo sami s seboj. Dragocena spoznanja o sebi, ki sem jih med tečajem ozavestila, in vsi konkretni Polonini nasveti in namigi mi omogočajo, da sem v vlogi govorke bolj samozavestna in avtentična. Srčno priporočam vsem, ki govorite. :)
Polona, zares sem hvaležna, da sem dobila enkratno priložnost biti del tečaja. ❤
Katja Rinc
Katja Rinc
Hiša srčnih dotikov
Tečaj s Polono mi je predvsem pomagal spoznati sebe. Čutim, da mi je nekako odprl novo poglavje v mojem življenju, ki ga pozdravljam odprtih rok. Močno priporočam VSAKI ženski ne glede na položaj in vloge, ki jih ima.
Online tečaj Govori & Inspiriraj
Karolina Bračko
Podjetnica
Nad sodelovanjem v tečaju "Govori in inspiriraj" sem navdušena.
Zakaj? Zaradi Polonine ENERGIJE. Zaradi strokovnosti in odkritosti.
Preko njenega podajanja vsebine, lekcij, komentarjev, energije, katero sem ob tem čutila, sem sama v sebi naredila premik in bolj odločno, samozavestno stopam po nadaljnji poti. Ne dam se! Hvala.
Mateja Vrbnjak
Mateja Vrbnjak
Podjetnica
Hvala Poloni, super sem bila zadovoljna s tečajem in če bi se še enkrat odločala, bi se še enkrat prijavila.
Ogromno sem se naučila, izgubila sem strah pred javnim nastopanjem in dejansko se počutim bolj suverena in pripravljena na nadaljne nastope.
Mislim, da sem od tečaja Govori & Inspiriraj ogromno odnesla in, da mi bo vso osvojeno znanje ogromno pomagalo v prihodnosti.
Tina Trstenjak
Tina Trstenjak
Olimpijska zmagovalka

Polona Požgan je ena izmed tistih magnetičnih žensk, z izrednim občutkom za druge, ki sočloveku daje občutek življenjskega vodila: "Živi in pusti živeti!"

Ženske uči poguma in praktičnih veščin za izražanje svoje edinstvenosti tako na verbalen kot tudi zelo zanimiv neverbalen način.

Ob upoštevanju koristnih nasvetov, lažje sproščam določene blokade oz. strahove, s čimer si lažje ustvarjam srečnejše in bolj izpolnjeno življenje.

Če ste tudi ve že večkrat slišale stavek: "Pa saj ti me sploh ne poslušaš, kaj ti govorim!", potem je to vsekakor "alarm" za obisk tečaja "Govori & Inspiriraj" 🤗

Petra Bračko
Tina
Read More
Najbolj všeč? Sproščenost, komunikacija, hitri odgovori na vprašanja, odzivnost. Pridobila? VELIKO! <3 Tako za svojo ekipo, katere del je vključen v program, kot zase. Zrasla, kot zraseš vsakič, ko se želiš česa naučiti. Predvsem pa sem si zapomnila veliko stvari, ki jih lahko uporabljam vsak dan. Velik objem Vsem, krasni ste!
Maja
Read More
Hvala za vse, Polona in ostali soustvarjalci skupine. Všečno? Zelo! Odprtost, pristnost, jasnost, sproščenost, vse podano znanje, odzivnost. Ravno pravšnja mera izzivov. Vsakič znova sem se veselila, da bom poslušala, kaj bo Polona posredovala med nas. Kaj sem odnesla? Veliko. To zaznavam v vsakodnevnem odnosu med seboj in drugimi. Nekje v podzavesti so se mi dobro usedle nekatere Polonine besede, ki sem jih očitno morala še bolj ozavestiti. Tudi vsak dan se zavem, da se v nekaterih delih moja komunikacija spreminja. Če si priznaš, da se učiš celo življenje, je to naravna posledica. 😉
Jani
Read More
Vsekakor vesel, da sem del te ekipe. Vsak teden nove naloge, novi izzivi. Vse, kar si me (nas) naučila, Polona, sem začel razmišljati in tudi delati v malo drugačni smeri, kot sem to počel do sedaj. Ugotovil sem, da me dosti strank sprejme in dojame prej, kot je to bilo v preteklosti. Veselim se nadgradnje našega učenja in druženja! :D
Previous
Next

Pričetek tečaja: 22. oktober 2023

Cena programa: 156 EUR + DDV​