0 let
javnega nastopanja
0 +
predavanj letno
10000 +
poslušateljev predavanj
0 +
tečajnic v spletnih programih

Draga ženska,

v svetu, kjer vsaka beseda šteje in lahko že prvi vtis zapečati usodo odnosa, se zdi, da je moč odlične poslovne komunikacije skorajda čarobna.

A v resnici ne gre za čarovnijo ali nekakšen “talent”.

Komunikacija v sklopu službe ali posla je veščina – veščina, ki jo lahko osvoji vsaka ženska, odločena, da bo njen glas slišan, njene ideje sprejete in njene sposobnosti priznane.

Če spadaš med takšne, ti z veseljem predstavljam spletni tečaj Govori & Inspiriraj.

Gre za edinstveno priložnost, da v lastnem tempu osvojiš umetnost komunikacije v službenem okolju in pridobiš orodja, ki ti bodo pomagala zasijati v vsaki situaciji – tudi ko “zaškripa” in pride do treme, konfliktov in nepričakovanih situacij.

Vem, da verjetno že nekaj časa oklevaš pred tem, da investiraš vase in se premakneš iz svoje cone udobja.

In vem tudi, da se že sedaj zavedaš pomembnosti komunikacijskih veščin in pozitivnih vplivov, ki jih bodo le-te imele na tvoje odnose, kariero in uspeh na splošno.

Tečaj Govori & Inspiriraj ti omogoča, da ta premik narediš po svojih pravilih, v svojem tempu in po svojih zmožnostih, zato brez strahu in skrbi.

Spodaj si preberi več o sami vsebini tečaja ter se mi nato pridruži na poti k bolj jasni, samozavestni in sproščeni komunikaciji, tudi pred sejno sobo polno moških ;)

Kako poteka in kaj zajema 3-tedenski samostojni tečaj komunikacije Govori & Inspiriraj:

Lepota tega tečaja je, da lahko do njega dostopaš kadarkoli in se komunikacijskih veščin učiš, ko ti to najbolj ustreza – med jutranjo kavo, med odmorom za kosilo, po večernem branju ali celo med vikendom, ko si vzameš trenutek zase.

Vse lekcije so predposnete, trajajo maksimalno 15 minut in do vseh dobiš dostop takoj.

Torej, lahko predelaš celoten tečaj v enem vikendu ali ga pogledaš “po obrokih” – lekcijo ali dve na dan.

Poleg tega dobiš dostop do zaprte Facebook skupine, kjer bo Polona vsak mesec organizirala live Q&A krožek.

Takrat boš lahko postavila kakršnokoli vprašanje, razrešila karkoli ti ni bilo čisto jasno v tečaju ali dobila mnenje za nekakšno konkretno situacijo, ki morda v tečaju ni bila omenjena.

Za lažjo organizacijo so lekcije razdeljene v 3 tedenske sklope ter organizirane po dnevih:

Teden 1: Temelji uspešne komunikacije

V prvem tednu tečaja bomo raziskale osnovne gradnike uspešne komunikacije. Naučila se boš, kako tvoj osebni slog govora vpliva na vsakodnevne interakcije in odkrila ključne strategije za ustvarjanje trajnega vtisa.

Teden 2: Neverbalno komuniciranje

Z besedami prenašamo vsebino, z neverbalno komunikacijo pa gradimo odnose. Če samo govoriš in ne uporabljaš telesne komunikacije, zmanjšaš vpliv svojega sporočila za 70%!

Teden 3: Govori & Inspiriraj, tudi ko “zaškripa”

Posvetile se bomo komunikaciji v službi, na sestankih, pred večjim številom ljudi ali pred enim samim posameznikom, od katerega je odvisna naša kariera ali naše življenje. Takrat sta strah in negotovost tista, ki nas večkrat ohromita, in točno to bo glavna tema tega tedna.

S pomočjo tečaja Govori & Inspiriraj se boš naučila:

Zahvaljujoč tem nasvetom že 250+ žensk komunicira bolj samozavestno in sproščeno:
Poslušati Polono je res pravi balzam za dušo, saj resne, teoretske koncepte na hudomušen način kombinira s primeri iz vsakdanjega življenja. Ob tem na vsa vprašanja odgovarja poglobljeno in nazorno. Tabu tem pri njej ni.
Kompetentnost za tematiko, ki jo poučuje, je čutiti na vsakem srečanju. Najbolj všeč so mi bile njena predanost, jasnost, neposrednost ter avtentičnost - same ključne prvine dobre govornice.
Iskrena hvala za vso pozitivo!
Eva Sever
Eva Sever
psihoanalitična psihoterapevtka na Centru za psihoterapijo Maribor
Tečaj zagotovo priporočam vsakomur, ne glede na to ali potrebuje veščine za nastopanje v javnosti ali ne. To ni samo tečaj, kako govoriti in nastopati v javnosti. To je tečaj, kjer ponovno začutiš svojo notranjo moč: zaveš se, da zmoreš, s tem dvigneš samozavest glede nastopa v javnosti in posledično zmanjšaš strah. In točno to mi je dal ta tečaj. Moram reči, da zna Polona odlično prenašati znanje in izkušnje ter predvsem motivirati.
Želim vam, da še naprej tako predano delite svoje znanje in izkušnje ter odganjate strah pred javnim nastopanjem.
Renata Habjanec
Renata Habjanec
Podjetnica
Govori & Inspiriraj je mnogo več, kot le tečaj javnega nastopanja.
Polona nas je tekom teh štirih tednov popeljala na prav posebno potovanje, kjer smo si udeleženci vzeli čas zase, se ozrli vase in pri tem iskali svoj glas.
Čeprav spoštljivo in izjemno strokovno, je znala s svojo iskrenostjo, toplino in neposrednostjo opozoriti na naše šibke točke in spodrsljaje, ki jih delamo pri govoru, hkrati pa je vedno znova v vsakem izmed nas našla tudi tisto, v čemer smo že dobri in česar se naj tudi v prihodnje poslužujemo.
Govori & Inspiriraj je mnogo več kot le izobraževanje. Je inspiracija ... in dobra naložba vase.
Špela Pačnik
Špela Pačnik
prof. ang. in ped.
Govori & Inspiriraj je tečaj, katerega bi morala obiskati vsaka ženska, ki ima težavo z govorjenjem v javnosti.
Je tečaj, ki je mene naučil kako povedati, kar mislim, pred večjo skupino ljudi, pa naj bo to v službi ali pa zasebno.
Naloge, ki nam jih je dala Polona, so pred mano postavile ogledalo, v katerega se v takšnem smislu že dolgo nisem zazrla.
Polona nas je pripravila do tega, da smo se "sošolke" odprle (ene bolj, druge manj) in govorile odkrito ter s tem dale največ sebi in tudi ena drugi.
Vsekakor priporočam!
Špela Mihalj
dipl. ekonomistka

Tekom tečaja Govori & Inspiriraj sem dobila mnogo 'aha' momentov in čisto novi pogled na to, kaj komunikacija je.

Polona je s svojo preprostostjo in pozitivno energijo ustvarila prostor, kjer sem se počutila varno in udobno pri izpolnjevanju nalog, za kar sem ji res hvaležna. Se veselim, da vso novo znanje čimprej implementiram v svoj vsakdanjik.

Tanja Labohar
Sproščenost. Strokovnost. Spodbuda. Podpora.
Jasnost. Preglednost. Postopnost. Dostopnost.
Teorija in praksa.
Ravno prav izzivov, da stopiš iz cone udobja in dejansko narediš spremembo.
Tečaj je odličen, ker nagovarja - ne le govorjenje z drugimi in drugim - ampak tudi govor, ki ga imamo sami s seboj. Dragocena spoznanja o sebi, ki sem jih med tečajem ozavestila, in vsi konkretni Polonini nasveti in namigi mi omogočajo, da sem v vlogi govorke bolj samozavestna in avtentična. Srčno priporočam vsem, ki govorite. :)
Polona, zares sem hvaležna, da sem dobila enkratno priložnost biti del tečaja. ❤
Katja Rinc
Katja Rinc
Hiša srčnih dotikov
Tečaj s Polono mi je predvsem pomagal spoznati sebe. Čutim, da mi je nekako odprl novo poglavje v mojem življenju, ki ga pozdravljam odprtih rok. Močno priporočam VSAKI ženski ne glede na položaj in vloge, ki jih ima.
Online tečaj Govori & Inspiriraj
Karolina Bračko
Podjetnica
Nad sodelovanjem v tečaju "Govori in inspiriraj" sem navdušena.
Zakaj? Zaradi Polonine ENERGIJE. Zaradi strokovnosti in odkritosti.
Preko njenega podajanja vsebine, lekcij, komentarjev, energije, katero sem ob tem čutila, sem sama v sebi naredila premik in bolj odločno, samozavestno stopam po nadaljnji poti. Ne dam se! Hvala.
Mateja Vrbnjak
Mateja Vrbnjak
Podjetnica
Hvala Poloni, super sem bila zadovoljna s tečajem in če bi se še enkrat odločala, bi se še enkrat prijavila.
Ogromno sem se naučila, izgubila sem strah pred javnim nastopanjem in dejansko se počutim bolj suverena in pripravljena na nadaljne nastope.
Mislim, da sem od tečaja Govori & Inspiriraj ogromno odnesla in, da mi bo vso osvojeno znanje ogromno pomagalo v prihodnosti.
Tina Trstenjak
Tina Trstenjak
Olimpijska zmagovalka

Polona Požgan je ena izmed tistih magnetičnih žensk, z izrednim občutkom za druge, ki sočloveku daje občutek življenjskega vodila: "Živi in pusti živeti!"

Ženske uči poguma in praktičnih veščin za izražanje svoje edinstvenosti tako na verbalen kot tudi zelo zanimiv neverbalen način.

Ob upoštevanju koristnih nasvetov, lažje sproščam določene blokade oz. strahove, s čimer si lažje ustvarjam srečnejše in bolj izpolnjeno življenje.

Če ste tudi ve že večkrat slišale stavek: "Pa saj ti me sploh ne poslušaš, kaj ti govorim!", potem je to vsekakor "alarm" za obisk tečaja "Govori & Inspiriraj" 🤗

Petra Bračko
Tina
Read More
Najbolj všeč? Sproščenost, komunikacija, hitri odgovori na vprašanja, odzivnost. Pridobila? VELIKO! <3 Tako za svojo ekipo, katere del je vključen v program, kot zase. Zrasla, kot zraseš vsakič, ko se želiš česa naučiti. Predvsem pa sem si zapomnila veliko stvari, ki jih lahko uporabljam vsak dan. Velik objem Vsem, krasni ste!
Maja
Read More
Hvala za vse, Polona in ostali soustvarjalci skupine. Všečno? Zelo! Odprtost, pristnost, jasnost, sproščenost, vse podano znanje, odzivnost. Ravno pravšnja mera izzivov. Vsakič znova sem se veselila, da bom poslušala, kaj bo Polona posredovala med nas. Kaj sem odnesla? Veliko. To zaznavam v vsakodnevnem odnosu med seboj in drugimi. Nekje v podzavesti so se mi dobro usedle nekatere Polonine besede, ki sem jih očitno morala še bolj ozavestiti. Tudi vsak dan se zavem, da se v nekaterih delih moja komunikacija spreminja. Če si priznaš, da se učiš celo življenje, je to naravna posledica. 😉
Vesna
Read More
Iskrena zahvala ge. Poloni Požgan, ki nas je s svojo simpatičnostjo in srčnostjo na preprost način popeljala skozi osnove komunikacije in umetnosti javnega nastopanja. Podala nam je dragoceno znanje, ki bi ga morali osvojiti prav vsi, saj nam prinaša neprecenljive koristi v vsakdanjem in poslovnem življenju.
Previous
Next

Komu je namenjen samostojni tečaj "Govori & Inspiriraj"?

Sem Polona Požgan.

Skorajda vsak dan stojim v drugem podjetju, pred drugo skupino ljudi, ki jih vidim prvič v življenju. To spada v opis del in nalog, ki jih opravljam v svoji službi.

Kaj delam? Predavam. Učim. Navdihujem.

O čem? O najbolj spregledani veščini 21. stoletja – o komunikaciji.

Najraje in najpogosteje učim ženske in najraje imam izobraževanja, preko katerih lahko ljudi učim, sprostim in nasmejim.

Menim namreč, da se (še posebej tisti v kategoriji nad 35 let) smejimo (pre)redko ali pa preveč “kislo” :)

Si torej pripravljena na verjetno najbolj zabaven, avtentičen in koristen tečaj o komunikaciji za ženske?

Pridruži se mi, lahko začneva že danes ;)

Polona Požgan
100% garancija na zadovoljstvo
100% garancija na zadovoljstvo

Prepričana sem, da boš zahvaljujoč temu tečaju osvojila nove komunikacijske veščine, ki ti bodo omogočile bolj samozavestno in sproščeno nastopanje – javno, poslovno, zasebno ali kakršnokoli že.

Če vseeno tečaj predelaš v celoti ter ugotoviš, da z njim nisi zadovoljna in ni vreden svoje cene, nam to preprosto sporoči v roku 30 dni od konca tečaja in vrnili ti bomo polno kupnino – brez vprašanj.

Naj tvoja kariera zacveti: Izkoristi posebno spomladansko ponudbo

Bliža se sezona poletnih dopustov in izletov, ko ima večina ljudi možgane na “off” – in tako je tudi prav!

A preden se to zgodi, sem želela spodbuditi čim več žensk k temu, da naredite nekaj za svoj osebni in karierni razvoj.

Izboljšanje komunikacije je namreč najboljša stvar ki jo lahko narediš za tvoj karierni razvoj. Je osnova za vse – za to, da bo tvoj glas slišan, tvoje ideje sprejete in tvoji odnosi pozitivni. Zato je poleg strokovnih izobraževanj dodatno znanje v komunikaciji in odnosih najboljši način, da tvoja kariera “zacveti”. :)

Posledično sem se odločila, da bo v mesecu maju tečaj znižan za kar 53%.

Čisto iskreno? S tako nizko ceno sem se pošteno borila v računovodstvu (kjer so me vprašali, če se mi je zmešalo in blebetali nekaj o maržah in finančnih ciljih). Nisem prepričana, da bo na voljo še dolgo časa in ti močno priporočam, da priložnost zagrabiš čim prej.

Skratka, s tečajem dobiš:

Redna cena tečaja: 79 €
Spomladanska cena tečaja: 37 €

Pogosta vpašanja in odgovori

1. Kje in kako poteka tečaj Govori & Inspiriraj?

Tečaj “Govori & Inspiriraj” poteka v celoti na spletu preko učne platforme. Po prijavi prejmeš dostop do vseh učnih materialov, ki jih lahko predeluješ v lastnem tempu, kadarkoli in kjerkoli, kjer imaš dostop do interneta.

2. Ali tečaj vključuje predavanja v živo ali preko Zooma?

Tečaj je zasnovan kot “self-paced” spletni tečaj, kar pomeni, da nisi odvisna od določenih terminov in drugih udeleženk.

Vsebine so dostopne v obliki predhodno posnetih videoposnetkov in tekstovnih gradiv, ki ti omogočajo fleksibilnost učenja po lastnem urniku.

Pridobiš pa dostop do zaprte Facebook skupine, kjer bo Polona enkrat mesečno imela live debatni krožek. Termin bo sporočala sproti in bo to edini del tečaja, ki bo od tebe zahteval prisotnost ob določeni uri – če si boš to seveda sploh želela.

3. Koliko časa mi bo vzel tečaj?

Tečaj je zasnovan tako, da ga lahko zaključiš v treh tednih, če mu nameniš približno 1-2 uri na teden. Seveda je to odvisno od tvojega lastnega tempa učenja in razpoložljivega časa.

4. Kakšne so tehnične zahteve za udeležbo na tečaju?

Za udeležbo potrebuješ računalnik, tablico ali pametni telefon z dostopom do interneta – to je to :)

5. Kaj, če med tečajem ugotovim, da ni primeren zame?

Če tečaj predelaš v celoti ter ugotoviš, da z njim nisi zadovoljna in ni vreden svoje cene, nam to preprosto sporoči v roku 30 dni od konca tečaja in vrnili ti bomo polno kupnino – brez vprašanj.

6. Kaj pa, če imam še kakšno vprašanje?

Vsako vprašanje je dobrodošlo in mi ga lahko pošlješ preko e-maila na info@retorik.si – potrudila se ti bom odgovoriti čim hitreje :)

7. Kako in kdaj se lahko prijavim?

Prijave na ta tečaj so odprte vedno – začneš takrat, ko ti paše, saj tečaj predeluješ samostojno in nisi odvisna od drugih udeleženk.

Če si pripravljena danes, lahko že začneš – s klikom na gumb spodaj.

8. Kaj pridobim z dostopom do zaprte Facebook skupine?

V Facebook skupini boste lahko izmenjevale mnenja, postavljale vprašanja in delile svoje izkušnje. Če si boš to želela, se boš lahko povezala z drugimi ženskami na enaki ali podobni poti kot si ti ter z njimi delila svoje izzive in rešitve, ki najbolje delujejo.

Poleg tega pa bo enkrat mesečno Polona v tej skupini organizirala live Q&A krožek – zbrala bo vsa vaša vprašanja in se eno uro popolnoma posvetila vašim konkretnim izzivom ali specifičnim situacijam ter poskrbela, da znanje pridobljeno v tečaju lažje in hitreje prenesete v prakso.

Joj, program ni več na voljo!

Veseli bomo, če se nam pridružite v kakšnem drugem programu.