Moje božično darilo za vas

Kako ste v teh dneh, ko se počasi približujemo zaključku tega, za marsikoga napornega leta?

Predvsem upam, da zdravi. Besedna zveza “Ostani zdrav” je v tem letu gotovo dobila čisto nov pomen.

Predvsem smo se začeli zavedati, da je zdravje vrlina, brez katere ni ničesar drugega. Ne sreče, ne umirjenosti, ne dela, ne počitka, ne rasti, ne odnosov, kot bi jih morda želeli.

Zame je bilo preteklo leto, kljub celotni nepredvidljivi situaciji, eno srečnejših. Za mano je leto, v katerem sem spustila odnose, ki so me dušili, odnose, v katerih sem preživela zgolj, če sem se pretvarjala, da sem nekdo drug.

Malo bolj fina, malo bolj tiha, malo bolj pridna, malo bolj takšna, kot se je pričakovalo, da sem. Na svoj obraz sem dajala maske, dan za dnem, v upanju, da bom bolj všeč tistim, ki so mi bili pomembni.

Že nekaj let vsakodnevno delam na sebi in na svoji osebni rasti, v tem letu pa mi je končno uspelo najti tisto, kar sem dolgo iskala. Vedno bolj avtentično Polono (pot do nje je bila pogosto boleča in povezana z občutkom takšnega strahu, kot ga nisem pred tem občutila še nikoli v življenju). Čeprav se iskanje avtentičnosti/pristnosti pri nas vseh ne bo nikoli zares končalo, sem znotraj sebe končno mirna. S polnim srcem ljubezni do vseh svojih, pa hkrati bolj pogumno in neizprosno samosvoja. Kakšno olajšanje.

Zaradi vsega tega z radostjo pričakujem leto 2022. Podarila sem si 6 – tedenski webinar, v katerem izdelujem svoj “Lifebook”. Pišem premise, vizije, namen in strategije za 12 področij, iz katerih je sestavljeno moje življenje. In poleg neizmerno uživam. Delo na sebi, učenje, napredek in moja osebna rast me osrečujejo, izpopolnjujejo in dajejo smisel mojemu življenju. Pomagam sebi, da lahko posledično pomagam drugim. 

In enako privoščim in želim vam. Investirajte nekaj časa, volje, energije in denarja v 2022 tudi vase. Privoščite sebi ali tistim, ki jih imate radi, darilo, ki jim bo ostalo za vedno. V glavi in v srcu.

Darilni boni

V teh dneh imam za vas darilne bončke, s katerimi lahko več kot odlično štartate na pot svoje osebne preobrazbe. Nežno in počasi. V 21-ih dneh prejmete 21 posnetkov o komunikaciji in javnem nastopu. Kar je več kot dober začetek. Predelate jih lahko kadarkoli želite in jih poslušate kolikokrat želite.


Bonček je tudi primerno darilo
, prejmete ga v digitalni obliki in brez čakanja na svoj mail.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja