Dovolj je bilo besed, čas je za dejanja – prevzemi kontrolo nad svojimi mislimi, komunikacijo in življenjem

S 3-mesečnim programom rEvolucija Ženske se osvobodi škodljivih vzorcev, nehaj živeti na “avtopilotu” in začni novo, navdihujoče poglavje v svoji zgodbi

0 +
predavanj letno
0 +
poslušateljev predavanj
0 let
javnega nastopanja
0 +
tečajnic v spletnem programu

Draga ženska,

Nekako sklepam, da to ni prvič, da raziskuješ o osebni rasti in načinih, na katere lahko spremeniš določene dele svojega življenja. 

Skoraj prepričana sem, da si že kdaj poskusila delati na svoji samopodobi, samozavesti, pogumu…

Da si že brala o tem, kako postavljati meje, kako bolje komunicirati s partnerjem, kako bolje vzgajati svoje otroke ali preprosto kako bolje skrbeti zase (svoje fizično, mentalno in čustveno zdravje…).

Zato te bom na tem mestu vprašala: 

Si pripravljena nehati (samo) brati, razmišljati in govoriti? 

Si pripravljena končno vzeti življenje v svoje roke in se spraviti k dejanjem?

Potem sva se srečali ob ravno pravem času, saj se kmalu začne moj 3-mesečni program rEvolucija Ženske, ki je namenjen točno temu.

3 mesece je namreč že dovolj časa, da iz besed preideva v prakso in (če si želiš) obrneva tvoje življenje na glavo – ali pa narediva tiste specifične spremembe, ki jih najbolj potrebuješ.

Dejansko bova spreminjali tvoje vzorce, informacije prelevili v veščine ter jih integrirali v tvoje življenje.

Spremljala te bom, medtem ko boš delala na svojih izzivih, iskala svoje vrednote in cilje ter sprejemala trajnostne spremembe, ki bodo zamajale in verjetno celo transformirale tvojo privzeto prihodnost  tisto, v katero si se vdala, čeprav z njo nisi čisto zadovoljna.

Čeprav se ti mogoče že nekaj časa zdi, da pelješ po nekih ustaljenih tirih, ki nimajo kretnic, ne pozabi, da jih imaš moč ustvariti in svoje življenje peljati tja, kamor te vlečejo tvoja duša, srce in sanje.

Pri tem pa ti 3-mesečni program zagotovi:

OPOMBA: Ker se udeleženkam programa res močno posvetim (na voljo sem vam za vprašanja in sem vam pripravljena pomagati pri individualnih izzivih), je v tej izvedbi prostora le za 30 žensk! Če si torej želiš bistvene, otipljive in pozitivne spremembe, ti priporočam, da ne odlašaš in ta korak narediš že danes – čokolada je tukaj, si pripravljena na slajše življenje?

Kako poteka Program rEvolucija Ženske?

Program traja 12 tednov oziroma 3 mesece. Vsak mesec bo namenjen eni fazi tvojega razvoja:

1. REM FAZA

Ozaveščanje o “spanju”, škodljivih vzorcih in megli v tvojih mislih.

2. PREBUJANJE

Osvoboditev od “avtopilota” in povezovanje s sabo.

3. BUDNOST

Iskanje nove vloge in pristnega, budnega jaza, brez strahu.

V ta namen se bomo enkrat na teden dobile na Zoom srečanju, ki bo trajalo 45 minut.

Med Zoom srečanji boš prejemala vaje, igre in iztočnice za refleksijo, z njimi pa boš utrjevala znanje o temi, ki bo “na tapeti” tisti teden.

Ves ta čas boš lahko sledila priročniku ter sodelovala v zaprti Facebook skupini, kjer boš lahko tudi kadarkoli postavila vprašanje, delila razmišljanje ali prosila za mnenje, bodisi moje ali od drugih udeleženk programa.

PRVI MESEC: SPANJE (REM faza)

Prvi mesec je namenjen ozaveščanju o trenutnem stanju in samorefleksiji. Trenutno namreč “spiš”  hote ali nehote slediš nekakšni družbeni življenjski “šabloni” in svoji “varni rutini”.

DRUGI MESEC: PREBUJANJE

Če si zelo dolgo spala, zna biti prebujanje nekoliko boleče. Zdi se, da ne veš točno, kdo si, od kod prihajaš in kam greš. Lažje je spati. Se slepiti, da je življenje pač takšno…

Vendar ti obljubim, da prihaja po tem mesecu faza svobode. Obdobje razjasnitve.

TRETJI MESEC: BUDNOST

Ta mesec pomeni razjasnitev. Jasnost misli, besed in dejanj. To je mesec (samo)zavedanja in prepoznavanja naših vzorcev, prepričanj in navad, naših vlog in mask, ki jih nosimo.

Med programom boš pridobila znanje, veščine in “Aha!” momente, s katerimi boš lahko:

Preberi, kakšne spremembe pri sebi vidijo prejšnje tečajnice:

“Revolucija se zgodi, evolucija se dogaja. Vedno ob pravem času. Če revolucije in evolucije spreminjajo svet, Polonina (R)evolucija spreminja tebe. Ravno prav vsega: edukacije, pogled z druge perspektive, priložnosti za samorefleksijo, vprašanj na mestu in skupina žensk, ki nudi varno zavetje. Ženske to rabimo.

Zdaj lažje rečem, da sem hvaležna sebi, da sem zbrala pogum in se pridružila skupini. Hvaležna za nova prijateljstva in hvaležna Poloni za odprtost, avtentičnost, iskrenost, klepetavost in zabavnost.

Ja, priporočam.
Simona
“Udeležila sem se že kar nekaj Poloninih predavanj in z vsemi sem bila več kot zadovoljna. Vikend Revolucija Ženske na Pohorju je bil res nekaj posebnega. Najbolj me je presenetilo, da je Polona tako dostopna tudi v živo, res pravi sonček, se že veselim vsega sodelovanja v prihodnje.”
Petra Kogler
“Druženje s Polono prinese en kup nekih veščin, s katerimi te založi, da ti lahko sam sebi pomagaš, ko se znajdeš v nekem kaotičnem obdobju. Meni osebno je bil največji doprinos, ko me je naučila kaj pomeni beseda “Spusti!” tolikokrat sem to slišala, pa nisem razumela, Polonine besede pa so ZADELE.”
Taja Koščak
“Tečaj s Polono mi je predvsem pomagal spoznati sebe. Čutim, da mi je nekako odprl novo poglavje v mojem življenju, ki ga pozdravljam odprtih rok.

Močno priporočam VSAKI ženski ne glede na položaj in vloge, ki jih ima.”
Online tečaj Govori & Inspiriraj
Karolina Bračko
podjetnica
”Polona je s svojo preprostostjo in pozitivno energijo ustvarila prostor, kjer sem se počutila varno in udobno. Se veselim, da vso novo znanje čimprej implementiram v svoj vsakdanjik.”
Tanja Labohar
“Na Poloninih delavnicah sem že po parih srečanjih začutila povezanost med ženskami. Spoznale smo se na čudovitem Pohorju, kjer sem dobila občutek, da smo postale družina. Sedaj sicer plujemo vsaka v svojem čolnu, svojim sanjam in ciljem naproti, oborožene smo pa z znanjem in pozitivno energijo, ki smo se je nalezle od Polone.
Angela Klemenčič
“Za delavnico in program rEvolucija Ženske sem se odločila, ker sem se v življenju znašla pred določenimi izzivi in ravno Polona je bila tista, ki mi je dala opolnomočenje, da bi znova postavila sebe na prvo mesto. Polona je itak carica, vsem nam ženskam je lahko vzor in dokaz, da se s trmo in voljo da znova sestaviti.
Bernarda Kozel

Med programom te dodatno podprem z izjemno “bonus” vsebino:

BONUS DARILO:

Posnetek dogodka rEvolucija Ženske v Hotelu Habakuk (vrednost: 97 €)

Dobila boš dostop do posnetka vseh treh predavanj, ki so se odvijala v Hotelu Habakuk: rEvolucija Ženske (ki sem ga vodila jaz), Diagnoza: Pridna! (pod vodstvom dr. Saše Krajnc) ter Skrivnost ljubezni – do sebe in drugih! (pod vodstvom Bruna Šimleše).

Spiš?

Saj vem, da ne spiš dejansko, čeprav bi potrebovala tudi to, kajne?

Počitek. Sprostitev. Spanje. Za vse to je premalo časa, ker imaš vedno toliko dela.

Pa vendar spiš. Že dolgo? Koliko časa? Tedne? Mesece? Leta?

Zbudi se. Prebudi se. Ne čakaj. Ni časa za čakanje. Ne čakaj na to, da tvoji otroci odrastejo in da boš potem imela čas zase. Ne čakaj, da odplačaš tisti kredit, da se boš potem sprostila in odpočila in imela čas zase.

Zbudi se zdaj. Ne čakaj.

Želim, da se prebudiš in da ne prespiš pomembnih in hitro minevajočih dni svojega življenja.

Vsako prebujanje (in prebujenje) potrebuje ISKRICO. To iskrico najdeš v programu rEvolucija ženske.

Skupaj jo bomo prižigale vsak teden, tri mesece zapored. Tako dolgo, da boš teorijo prenesla v prakso, prižigale jo bomo tako dolgo, da se boš iz pridne punce prelevila v pristno žensko.

100% garancija na zadovoljstvo

100% garancija na zadovoljstvo

To bo že četrta izvedba programa rEvolucija Ženske. Je moj najbolje prodajan projekt, ki se je dotaknil že več kot 250 žensk in jim občutno olajšal marsikaj v življenju.

Če se pa vseeno zgodi, da program predelaš v celoti in kljub temu z njim nisi zadovoljna, se med njim ne naučiš ničesar novega in ugotoviš, da ti ni koristil – ne skrbi. To preprosto sporoči preko e-maila na info@retorik.si v roku 30 dni od poteka programa in polna kupnina bo vrnjena na tvoj TRR.

Pridruži se programu rEvolucija Ženske že danes:

Prejšnje udeleženke programa potrjujejo, da smo skupaj dosegle resnično osupljive premike…

Zdravo, sem Maja in sem bila sem udeleženka jesenskega programa pri Poloni. Ravno v najbolj občutljivem obdobju sem naključno našla oglas za delavnico in ker me je tu pritegnila Polonina karizma, izkušnje in konkretni primeri, sem se prijavila na delavnico in kasneje še program. Všeč mi je bilo delo v manjši skupini, vse smo bile slišane, si podelile svoje težave, se smejale in jokale, skratka povezale. Pridobila sem ogromno. Kar je najbolj pomembno meni je to, da si vzamem čas zase, ker sem jaz tista, ki si kreira svoje življenje. In posledično na podlagi pridobljenih znanj spoznavam novo, boljšo sebe. Polona je kot mentorica odlično vodila vsako v skupini, svetovala kaj še lahko izboljšamo in kako in dobesedno smo se učile druga od druge. Ponosna sem nase, ko vse to vnašam v svoj vsak dan. Res sem hvaležna, da sem bila del tega.
Maja Turk
“Vedno sem z zanimanjem spremljala objave Polone Požgan, ko sem videla objavo za delavnico rEvolucija Ženske, sem se odločila za prijavo. Rekla sem si, da nimam kaj izgubiti, lahko kvečjemu nekaj pridobim. Velikih pričakovanj nisem imela. Sama se že precej časa soočam z izgorelostjo, ki me je v začetku leta položila v posteljo. Obravnavane teme so ženskam pisane na kožo, vsaka se lahko najde v njih. Meni osebno je bila najbolj zanimiva o šibkosti v postavljanju mej do samega sebe. To je zame področje, na katerem me čaka še vedno ogromno dela. Polonini napotki so zagotovo dobra popotnica za doseganje želenega.”
Polona Druks Gajsek
“Polona Požgan je vsekakor ena tistih predavateljic, ki pritegne pozornost poslušalcev, ko teorijo prenese v življenjske primere, s katerimi se lahko poistoveti prav vsak. Na odru je čutiti njeno strast in srčnost, ki se odražata v vsaki njeni besedi in gibu. Stoječe ovacije udeležencev so vsekakor najbolj iskreno priporočilo predavatelja. Polone bomo vedno veseli na naših odrih.”
Polona Koštomaj
Planet GV d.o.o.
Preko njenega podajanja vsebine, lekcij, komentarjev, energije, katero sem ob tem čutila, sem sama v sebi naredila premik in bolj odločno, samozavestno stopam po nadaljnji poti. Ne dam se! Hvala.”
Mateja Vrbnjak
Mateja Vrbnjak
Podjetnica

Pogosta vprašanja

1. Ali lahko v primeru, da sem v terminu Zoom srečanja odsotna, vse oddelam naknadno, ali zamudim preveč, če nisem z vami v živo?

Program je zasnovan tako, da se z njim čim bolj prilagajam nam, ženskam. Zavedam se, da imamo več kot preveč obveznosti, zato bodo vsi posnetki objavljeni in ohranjeni znotraj FB skupine, kjer si jih boš lahko ogledala kadarkoli – tudi en mesec po programu.

Seveda pa ti bom vsak dan na razpolago za vsa vprašanja, ki jih boš lahko kadarkoli zastavljala znotraj skupine.

Skratka – tudi, če se Zoom srečanja ne udeležiš v živo, ni problema, saj lahko vse pogledaš naknadno preko posnetih vsebin.

2. Koliko časa mi bo vzel program?

Časovno “obveznost” imaš enkrat tedensko (45min), ostalo je prepuščeno tebi – delaš, ko imaš voljo in čas (cca. 15 minut dnevno za vzpostavljanje novih navad je dovolj).

3. Ali bomo sledile nekemu natančnemu programu, ali bom imela priložnost tudi kaj vprašati in delati na svojih konkretnih izzivih?

Delale bomo počasi, sistematično, na primerih posameznice, vadile bomo znotraj skupine, imele bomo vprašanja in odgovore, tako znotraj skupine kot med Zoom srečanji. Odgovor je torej ja, vsekakor se boš v teh treh mesecih lahko osredotočila na tisto, kar te najbolj “matra” in kar si najbolj želiš spremeniti. Pričakuj pa, da boš skozi program verjetno opazila in ozavestila še kakšno težavo, ki se je sploh ne zavedaš ;)

4. Kaj se zgodi, če s programom nisem zadovoljna?

Čeprav do sedaj nisem imela takšne izkušnje, razumem, da lahko pride tudi do takega primera. Ne skrbi – če program predelaš v celoti in potem ugotoviš, da se nisi naučila nič novega oz. ti program ni koristil, to v roku 30 dni od poteka programa preprosto sporoči na e-mail info@retorik.si in tvoja kupnina za delavnico bo vrnjena na tvoj TRR.

5. Kaj pa, če imam še kakšno vprašanje?

Vsako vprašanje je dobrodošlo in mi ga lahko pošlješ preko e-maila na info@retorik.si – potrudila se ti bom odgovoriti čim hitreje :)