15-dnevna Zoom delavnica za Ženske: za boljšo samopodobo, večjo samozavest in več poguma v komunikaciji. 

Draga Ženska

Katero področje v življenju ti povzroča največ preglavic?

Resnično me zanima, katero področje v življenju ti predstavlja največ preglavic. Obljubljam, da se bom potrudila v sam program rEvolucija Ženske vnesti še več nasvetov o komunikaciji iz področja, ki ti povzroča največ izzivov in največ skrbi. Pred začetkom programa te bom seznanila z rezultati ankete. Če želiš, seveda. V tem primeru vpiši v spodnji obrazec svoj e-naslov.

Verjemi, bolj smo si podobne, kot morda zgleda na “zunaj”. Vsaka od nas se v določenem obdobju svojega življenja ubada z enim izmed zgoraj naštetih izzivov. In ko rešiš enega, se prikotali drugi. Rešiš drugega in se ponovno ubadaš s prvim. Te kategorije problemov kolobarijo po našem življenju.

Dokler delaš stvari na en in isti način, dobivaš ene in iste rezultate. Dokler komuniciraš na en in isti način, dobivaš zgolj to, kar imaš sedaj. Če si s tem zadovoljna, čestitam! Če nisi, je potrebno spremeniti komunikacijo in energijo, s katero komuniciraš. 

Naj ti pomagam iz začaranega kroga. Kako? Začeli bova s tvojo interno komunikacijo. S komunikacijo, ki jo sama s sabo vodiš v svoji glavi. S komunikacijo, s katero se vse začne in vse konča.

Postavili bova trdno osnovo za to, da boš v letošnjo jesen zakorakala ne čisto ista, kot si ta trenutek. Ne boj se, vse, kar je odlično (in tega je zagotovo več, kot si morda misliš), bova pustili in vse tisto, kar te ovira, bova prav tako pustili – daleč za tabo.

Spremembe pogosto niso prijetne. So pa velikokrat nujno potrebne.

Včasih lahko z majhno pomočjo v dveh tednih dosežeš tisto, s čimer se sama boriš že več let. Kako to vem? Ker sem sama šla čez ves proces. Ne ponujam ti nič drugega, kot to, kar sem doživela, preizkusila in predelala sama.

S tem, ko boš postala boljša verzija sebe, boš vplivala ne samo nase in na svoje življenje, temveč tudi na življenje svojih otrok, svojega partnerja, svoje okolice, sveta, v katerem živiš.

Prepričana sem, da svet danes potrebuje več luči. Bodi luč tistim, ki prekrižajo tvojo pot. Inspiriraj druge, da postanejo boljši. 

Ne moreš leta in leta ostajati na mestu, na katerem nisi zadovoljna.

 • Ne moreš samo sanjati o tem, kaj bi bilo, če bi bilo… 
 • Ne moreš si samo želeti, da se (končno) nekaj spremeni… 
 • Ne moreš leta in leta samo govoriti, kaj si želiš, da se spremeni… 
 • Ne moreš se samo pritoževati in čakati. 

Moraš UKREPATI:

 • premišljeno in zavestno izbirati svoje misli,
 • te misli pogumno prelivati v besede in stavke,
 • poskrbeti zase, da boš lahko srčno skrbela tudi za druge,
 • postaviti meje in ne dovoliti, da so vsak dan poteptane,
 • se naučiti izreči najbolj preprosto, pa hkrati najbolj zapleteno besedo v svetu žensk: “NE.” Ne danes. Morda jutri. Morda nikoli.
 • izgraditi svojo samopodobo, to je tista “stvar”, iz katere bo še to poletje zrastla tvoja samozavest (in to je tista “stvar”, zaradi katere boš manj v stresu).

Predvsem pa se moraš otresti največjega ubijalca sanj. Vprašanja: “Kaj bodo rekli drugi?”

Vem. Razumem. Prvi korak je najtežji. Pa vendar… ko se boš pognala v akcijo, ki zahteva spremembo, bo vsak dan lažje. Vsak dan boš korak bližje k temu, kar si želiš zase. Vsak dan boš bolj drzna, bolj samosvoja, bolj pogumna, bolj samozavestna. Vsak dan boš za korak bližje k temu, da postaneš pristna TI.

Zato te vabim na mojo prvo poletno Zoom delavnico rEvolucija Ženske.

Trajanje: 14. februar - 28. februar 2023

Cena: 132 EUR + DDV

Komu JE namenjena?

 • tistim, ki niste čisto zadovoljne same s sabo,
 • tistim, ki ste kronično utrujene
 • tistim, ki že nekaj časa niste čisto zadovoljne z življenjem, ki ga živite,
 • tistim, ki niste zadovoljne v vezi, ki jo imate (ali ste na pragu ločitve),
 • tistim, ki se spopadate s slabo samopodobo,
 • tistim, ki imate občutek, da niste dovolj samozavestne,
 • tistim, ki nekako nikoli – v ključnih trenutkih – ne najdete pravih besed,
 • tistim, ki – za vsak slučaj – raje molčite, kot poveste svoje mnenje.

Komu NI namenjena?

 • za vse tiste, ki smatrate, da vam življenje dela krivico in bi se moralo nekaj spremeniti samo od sebe,
 • za vse tiste, ki smatrate, da je za vašo “nesrečo” kriv nekdo drug,
 • za vse tiste, ki raje čakate in tarnate, kot ukrepate,
 • za vse tiste, ki ste nenehno v “gužvi” in se ne zavedate, da je tudi to pogosto zgolj stanje duha (če ti grem ob tem stavku na živce, si na pravi poti, da se nam pridužiš:).

Pogum je kot mišica. Bolj ga treniraš, bolj raste. V 14-ih dneh bomo dale vaši “mišici” pravo hrano za rast.

Kako bo delavnica potekala?

Delavnica bo v takšni obliki izvedena enkrat. Kot moje darilo vsem vam, ki mi sledite že veliko časa, ki mi zaupate svoje zgodbe in svoje izzive. Vsebina je zato ustvarjena prav na podlagi najpogosteje izrečenih pomislekov, s katerimi se ubadamo ženske.

 • vsak dan ob 9h bomo imele znotraj zaprte FB skupine 30 minut dolgo Zoom srečanje (brez panike! posnetek bo objavljen in do njega boste imele dostop še cel mesec po zaključku srečanja!),
 • vse vaje bomo oddelale skupaj, nakar jih boste oddelale še vsaka zase,
 • sodelovanje (razprave, solze in smeh) bodo potekale znotraj zaprte FB skupine.

Ali se bo treba izpostaviti? Ni nujno. Je pa zaželeno. Zakaj? Ker (beri zgoraj) smo si bolj podobne, kot morda misliš, da smo si. Ker s tem, ko ena ženska pove na glas svojo resnico, da možnost in dovoljenje tudi drugim ženskam, da zberejo pogum in spregovorijo.

BONUS DARILO

Dostop do 21 dnevnega tečaja Javni nastop in komunikacija.

Najpogostejša vprašanja in odgovori:

Ker sem v terminu tečaja v službi me zanima ali  lahko vse oddelam naknadno ali zmudim preveč, če nisem v živo?
Tečaj je zasnovan tako, da se z njim kar najbolj prilagajam nam, ženskam. Zavedam se, da imamo več kot preveč obveznosti, zato bodo vsi posnetki objavljeni in ohranjeni znotraj FB skupine, ki bo ustvarjena posebej v ta namen. Hkrati pa vam bom vsak dan na razpolago za vsa vprašanja, ki jih boste lahko kadarkoli zastavljale znotraj skupine. 
 
Koliko časa mi bo vzel tečaj?
Toliko, kot boš želela. In toliko, kolikor globoko boš želela v posamično temo. Toliko, kolikor vestno boš oddelala vse naloge in toliko, kolikor vprašanj boš zastavljala in kako pogumna boš pri deljenju svoje zgodbe in svojih izkušenj. “Tehnično” gledano pa ti bo, v najslabšem primeru, vzel 30 minut dnevno.
 
Je to tečaj o komunikaciji ali osebni rasti? 
Ni enega brez drugega. To je moj prvi tečaj, v katerem, tudi formalno, združujem oboje.  
 
Mi bo tečaj prišel prav tudi v službi? 
Seveda, saj se zjutraj, ko gremo v službo, ne spremenimo v drugo osebo (ali popoldan, ko pridemo domov). Morda je naša komunikacija sicer v službi nekoliko bolj formalna/uradna, ampak… počutje, razpoloženje, samopodobo in samozavest pa načeloma ne spreminjamo iz dopoldneva na popoldan. Nikar ne pozabite, tudi v službi je pot k našemu uspehu predvsem naša miselnost, šele nato strategija (v razmerju 80:20).