Draga Ženska,

dobrodošla v moj daleč najbolj srčen program, namenjen ženskam, naši osebni rasti in naši komunikaciji – rEvolucija Ženske.

Po dolgih letih dela z ženskami mi je uspelo ustvariti program, ki združuje točno tiste teme v komunikaciji, s katerimi najbolj osebnostno rastemo, tako zasebno, kot poslovno.

Projekt rEvolucija Ženske sestavljajo:

 • 15-dnevna delavnica rEvolucija Ženske 
 • 3-mesečni program rEvolucija Ženske
 • Vikend/retreat/dogodek rEvolucija Ženske 
 • Enodnevni dogodek rEvolucija Ženske v živo

Vsem je skupno: veliko strokovnega, uporabnega znanja, ki ga lahko nemudoma vneseš damo v prakso, osebne zgodbe in preko njih deljenje izkušenj, nova  poznansta in tudi stakana prijateljsta podobnomislečih žensk, neizmerna podpora, neobsojanje in zaupnost. 

 

Osredotočamo se na komunikacijo, ki jo ženske vodimo same s sabo - in posledično z drugimi - in s katero boš:

 • 1. izboljšala svojo samopodobo,
 • 2. zvišala svojo samozavest,
 • 3. zmanjšala tremo/stres,
 • 4. bolj cenila sebe,
 • 5. bolj ljubila sebe,
 • 6. bolje skrbela zase,
 • 7. izboljšala svoje počutje,
 • 8. končno govorila tisto, kar misliš.

In ja, spremembe zahtevajo čas. Pa hkrati spet ne toliko časa, kot si morda misliš:)

15-dnevna delavnica rEvolucija Ženske
Pričetek: 1. avgust 2023
Več
3-mesečni program rEvolucija Ženske.
Več
Enodnevni dogodek rEvolucija Ženske v živo.
Več
Vikend retreat / dogodek rEvolucija Ženske v živo.
Več

Mnenja udeleženk tečaja

Sama se že precej časa soočam z izgorelostjo, ki me je v začetku leta položila v posteljo. Telo je opozarjalo, um je zavračal. Meje ni bilo. Za izboljšanje svojega počutja sem poleg tedenskega obiskovanja psihoterapije preizkusila mnogo različnih tehnik, ki pa so bile bolj ali manj neuspešne.

Vedno sem z zanimanjem spremljala objave Polone Požgan, ko sem videla objavo za 15-dnevno delavnico rEvolucija Ženske, sem se odločila za prijavo. Rekla sem si, da nimam kaj izgubiti, lahko kvečjemu nekaj pridobim. Velikih pričakovanj nisem imela, predvsem zaradi minulih izkušen.

Očitno je v življenju na splošno tako, da se manjša pričakovanja lahko spreobrnejo v nekaj večjega. To se je potrdilo tudi na Polonini delavnici. Obravnavane teme so ženskam pisane na kožo, vsaka se lahko najde v njih. Meni osebno je bila najbolj zanimiva o šibkosti v postavljanju mej do samega sebe. To je zame področje na katerem me čaka še vedno ogromno dela. Polonini napotki so zagotovo dobra popotnica za doseganje želenega.

Po napovedi dogodka v živo na Pohorju niti za trenutek nisem oklevala s prijavo. Priznam pa, da sem izrazila strah oz. bojazen pred neznanim. Izkazalo se je, da je bil popolnoma odveč in je izginil takoj po prijaznem sprejemu in podpori Tilna. Vsi sodelujoči smo se povezali med sabo, kljub temu, da se prej nismo poznali. K temu je verjetno pripomoglo to, da smo se zbrali zaradi podobnih interesov. Dogodek so zaznamovali odlična predavanja, joga, meditacija ter čas za druženje, ko smo imeli čas za izražanje svojih čustev in vtisov. Bili smo kot ena družina, vsak s svojo zgodbo. Poznanstva in vezi, ki smo jih v tako kratkem času spletli med sabo so neprecenljiva. Niti za trenutek mi ni bilo žal, da me je pot življenja pripeljala tja. Takoj bi to ponovila.

Že zdaj se veselim dogodka, ki bo oktobra v Mariboru, ker vem, da me bo ponovno napolnil s pozitivizmom. Ker takšna Polona Požgan pač je - preprosta ženska z mnogimi izkušnjami, pozitivno naravnanostjo, neposrednostjo ter neizmerno energijo, ki je nalezljiva, hkrati pa zna prisluhniti.

Polona Druks Gajsek